Kanske sökte du efter Movies-Net.com för Netflix USA?

Planet Earth – Hela serien

Dokumentärer, 2006, 681.497 recensioner
Planet Earth – Hela serien
I den här legendariska serien får världens naturälskare följa med på expeditioner från Himalayas toppar ända ner till havets botten.
dokumentärer Planet Earth – Hela serien hade premiär 2006. Den här banbrytande serien filmades under fem år och belönades med fyra Emmys, bland annat för bästa dokumentärserie. Tillåten för alla typer av publik. Detta dokumentärer är Familjevänlig, Feel-good.

Planet Earth – Hela serien på IMDB

Betyg: 10 från 10

Emmy Award winning, 11-episodes, 5-years in the making, the most expensive nature documentary series ever commissioned by the BBC, and the first to be filmed in high definition.

Skådespelare

Ljud och text

Ljud: engelska
Text: danska;finska;norskt bokmål;svenska

Flera likadana Planet Earth – Hela serien

Life

Life

(2009)

Frozen Planet

Frozen Planet

(2011)

Betyget som visas bredvid titeln är baserat på det genomsnittliga betyget på Netflix, Moviemeter, och IMDB, och är en siffra mellan 0 och 5.

De senaste utgivna via e-postmeddelande?

Få ett e-postmeddelande varje vecka med alla senaste inkomna filmer och serier som Netflix släppt den veckan.

Klicka här för att registrera dig gratis.

FYRE: The Greatest Party That Never Happened
Fyre-festivalen marknadsfördes som en lyxig musikupplevelse på en exklusiv privat ö, men i händerna på en kaxig entreprenör blev tillställningen ett fullständigt fiasko.
Trigger Warning with Killer Mike
I den här provokativa och roliga serien får vi följa rapparen och aktivisten Killer Mike när han omsätter sina revolutionära idéer om hur man skapar samhällsförändring.
Abducted in Plain Sight
I den här kriminaldokumentären faller en familj offer för en charmig och manipulativ granne som kidnappar deras dotter – två gånger om.
Yummy Mummies
Dramatiska scener utspelar sig när blivande mammor – som ser ut som supermodeller och lever ett liv i lyx – gör sig redo att välkomna sina guldklimpar.
Carmen Sandiego
Carmen Sandiego är en mästertjuv som använder sina färdigheter för att göra gott. Med sina vänner reser hon över hela världen för att stoppa VILE:s elaka planer.