Kanske sökte du efter Movies-Net.com för Netflix USA?

Planet Earth – Hela serien

Dokumentärer, 2006, 681.497 recensioner
Planet Earth – Hela serien
I den här legendariska serien får världens naturälskare följa med på expeditioner från Himalayas toppar ända ner till havets botten.
dokumentärer Planet Earth – Hela serien hade premiär 2006. Den här banbrytande serien filmades under fem år och belönades med fyra Emmys, bland annat för bästa dokumentärserie. Tillåten för alla typer av publik. Detta dokumentärer är Familjevänlig, Feel-good.

Planet Earth – Hela serien på IMDB

Betyg: 10 från 10

Emmy Award winning, 11-episodes, 5-years in the making, the most expensive nature documentary series ever commissioned by the BBC, and the first to be filmed in high definition.

Skådespelare

Ljud och text

Ljud: engelska
Text: danska;finska;norskt bokmål;svenska

Flera likadana Planet Earth – Hela serien

Life

Life

(2009)

Frozen Planet

Frozen Planet

(2011)

Betyget som visas bredvid titeln är baserat på det genomsnittliga betyget på Netflix, Moviemeter, och IMDB, och är en siffra mellan 0 och 5.

De senaste utgivna via e-postmeddelande?

Få ett e-postmeddelande varje vecka med alla senaste inkomna filmer och serier som Netflix släppt den veckan.

Klicka här för att registrera dig gratis.

Antoine Griezmann: En legend blir till
Antoine Griezmann må vara kort i rocken, men med hjärta och beslutsamhet lyckades han ändå bli en av världens bästa fotbollsspelare – och dessutom världsmästare.
Stay Tuned!
Hon är den mest osannolika reportern du kan föreställa dig, och hennes excentriska beteende håller alla på alerten.
My Husband Won't Fit
Kumiko och Kenichi träffades under studietiden och är lyckligt gifta – men ett ovanligt problem hotar att förstöra förhållandet.
Alexis Viera – Berättelsen om en överlevare
Den uruguayanske fotbollsstjärnan Alexis Viera tvingas hitta en ny mening med livet när han blir skjuten under ett rån i Colombia och förlorar känseln i sina ben.
Fallet Madeleine McCann
Deras dotter är spårlöst försvunnen, och deras situation försvåras av ett frenetiskt medieuppbåd och en polis som misstänker att de är delaktiga i försvinnandet.