Kanske sökte du efter Movies-Net.com för Netflix USA?

Planet Earth – Hela serien

Dokumentärer, 2006, 681.497 recensioner
Planet Earth – Hela serien
I den här legendariska serien får världens naturälskare följa med på expeditioner från Himalayas toppar ända ner till havets botten.
dokumentärer Planet Earth – Hela serien hade premiär 2006. Den här banbrytande serien filmades under fem år och belönades med fyra Emmys, bland annat för bästa dokumentärserie. Tillåten för alla typer av publik. Detta dokumentärer är Familjevänlig, Feel-good.

Planet Earth – Hela serien på IMDB

Betyg: 10 från 10

Emmy Award winning, 11-episodes, 5-years in the making, the most expensive nature documentary series ever commissioned by the BBC, and the first to be filmed in high definition.

Skådespelare

Ljud och text

Ljud: engelska
Text: danska;finska;norskt bokmål;svenska

Flera likadana Planet Earth – Hela serien

Life

Life

(2009)

Frozen Planet

Frozen Planet

(2011)

Betyget som visas bredvid titeln är baserat på det genomsnittliga betyget på Netflix, Moviemeter, och IMDB, och är en siffra mellan 0 och 5.

De senaste utgivna via e-postmeddelande?

Få ett e-postmeddelande varje vecka med alla senaste inkomna filmer och serier som Netflix släppt den veckan.

Klicka här för att registrera dig gratis.

Bob Lazar: Area 51 & Flying Saucers
Det är flera årtionden sedan Bob Lazar bröt tystnaden om Area 51. Nu är han tillbaka för att berätta om utomjordisk teknik och myndigheternas försök att tysta honom.
Morden i Alcàsser
Mordet på tre flickor i den spanska staden Alcàsser år 1992 chockade en hel nation. Nya intervjuer och analyser av bevisen kastar ljus över det uppmärksammade fallet.
Awake: The Million Dollar Game
Deltagarna tvingas hålla sig vakna i ett helt dygn samtidigt som de tar sig an udda utmaningar och till synes enkla uppgifter för att ha chans att vinna 1 miljon dollar.
Life Overtakes Me
I Sverige har hundratals traumatiserade flyktingbarn dragit sig tillbaka från livets ovisshet och gått in i ett komatöst tillstånd som kallas uppgivenhetssyndrom.
Well-Intended Love
En skådespelerska drabbas av leukemi och ingår en pakt med en företagschef – hennes hand för hans benmärg. Men skenäktenskapet kompliceras av känslor och hemligheter.