Kanske sökte du efter Movies-Net.com för Netflix USA?

Poisoned: The Dirty Truth About Your Food

Dokumentärer, 2023, 84 minuter
Poisoned: The Dirty Truth About Your Food
Den här fängslande dokumentären granskar problemet med dödliga livsmedelsburna sjukdomar i USA genom avslöjande intervjuer med experter och anhöriga till offren.
dokumentärer Poisoned: The Dirty Truth About Your Food är en Netflix Original som hade premiär 2023 och är 84 minuter lång. Rekommenderas från 13 år. Poisoned: The Dirty Truth About Your Food är tillgänglig på Netflix i Ultra HD/4K-kvalitet förutsatt att du har rätt Netflix-abonnemang. Detta dokumentärer är Undersökande.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Regissör

Ljud och text

Ljud: tyska;engelska - syntolkning;engelska [originalspråk];franska
Text: tyska;engelska;finska;norska;svenska;ukrainska

Flera likadana Poisoned: The Dirty Truth About Your Food

De senaste utgivna via e-postmeddelande?

Få ett e-postmeddelande varje vecka med alla senaste inkomna filmer och serier som Netflix släppt den veckan.

Klicka här för att registrera dig gratis.

Elena vet
Samtidigt som hennes parkinson förvärras gör en kvinna allt för att hitta de som bär ansvaret för hennes dotters plötsliga död.
Stamped from the Beginning: USA och rasismen
Den här dokumentären bygger på Ibram X. Kendis bästsäljare och utforskar de rasistiska teoriernas historia i USA med hjälp av innovativ animering och experter.
Papporna
På en fisketur med Matthew Shepards pappa diskuterar fem desperata fäder sin kärlek, sitt hopp och sina oro för sina transbarn.
Apornas planet: Uppgörelsen
Tio år efter deras flykt ingår Caesar och de andra superintelligenta aporna en bräcklig överenskommelse med de mänskliga överlevarna av simian-influensan.
Apornas planet: Striden
Flera år efter att ett dödligt virus utplånat en stor del av mänskligheten kämpar en grupp intelligenta apor för sin överlevnad mot en armé av hämndlystna soldater.