Kanske sökte du efter Movies-Net.com för Netflix USA?

Boy Swallows Universe

Serien, 2024
Boy Swallows Universe
En pojke som växer upp i en förort till Brisbane på 1980-talet ställs inför livets hårda verklighet – och de faror som hotar hans familj.
serien Boy Swallows Universe är en Netflix Original som hade premiär 2024. Rekommenderas från 16 år. Boy Swallows Universe är tillgänglig på Netflix i Ultra HD/4K-kvalitet förutsatt att du har rätt Netflix-abonnemang. Detta serien är Kreativ, Mörk.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Skådespelare i Boy Swallows Universe

Regissörer

Ljud och text

Ljud: tyska;engelska - syntolkning;engelska [originalspråk];franska
Text: tyska;engelska;finska;norska;svenska;ukrainska

Flera likadana Boy Swallows Universe

De senaste utgivna via e-postmeddelande?

Få ett e-postmeddelande varje vecka med alla senaste inkomna filmer och serier som Netflix släppt den veckan.

Klicka här för att registrera dig gratis.

Can I Tell You A Secret?
Tre kvinnors liv förändras för alltid när en stalker infiltrerar deras sociala mediekonton. Och de är bara en bråkdel av hans många offer.
The Vince Staples Show
Rapparen och skådespelaren Vince Staples navigerar vardagslivets utmaningar och överraskningar i sin hemstad Long Beach i Kalifornien.
Little Nicholas: Life of a Scoundrel
Som tonåring lyckades "Lille Nicolás” nästla sig in bland politiker, miljonärer och kungligheter. Den här dokumentärserien granskar fallet med hjälp av de som var där.
House of Ninjas
En dysfunktionell familj bestående av mäktiga ninjor har dragit sig tillbaka, men när landet hotas av en katastrof måste de slipa sina vapen och ge sig ut på uppdrag igen.
A Killer Paradox
När ett oavsiktligt mord följs av fler hamnar en helt vanlig ung man i en ändlös katt-och-råtta-lek med en skarpsinnig utredare.