Kanske sökte du efter Movies-Net.com för Netflix USA?

Port 7

Serien, 2020
Port 7
En målmedveten kvinna försöker bli av med de våldsamma brottslingar och korrupta element som fått fotfäste i en argentinsk fotbollsklubb.
serien Port 7 är en Netflix Original som hade premiär 2020. Skapad av Martin Zimmerman (Narcos, Ozark), regi av Israel Adrián Caetano och med Dolores Fonzi i huvudrollen. Rekommenderas från 13 år. Port 7 är tillgänglig på Netflix i Ultra HD/4K-kvalitet förutsatt att du har rätt Netflix-abonnemang. Detta serien är Osentimental, Nervkittlande, Spännande.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Skådespelare i Port 7

Ljud och text

Ljud: spanska - Syntolkning;spanska [Originalspråk];franska
Text: tyska;engelska;spanska;finska;svenska

Flera likadana Port 7

De senaste utgivna via e-postmeddelande?

Få ett e-postmeddelande varje vecka med alla senaste inkomna filmer och serier som Netflix släppt den veckan.

Klicka här för att registrera dig gratis.

La Casa de Papel: Korea
Tjuvar tar över myntverket i ett återförenat Korea. Nu är det upp till polisen att rädda gisslan, stoppa brottslingarna – och hitta personen som ligger bakom det hela.
Queen
Efter flera decennier i Paris återvänder en renommerad skräddare och tillika dragqueen till sin hemstad i Polen för att försöka lappa ihop förhållandet med sin dotter.
Welcome to Wedding Hell
Ett frieri ska ju helst sluta lyckligt, men för det här paret är det bara början på en lång rad kämpiga bröllopsförberedelser.
No Regrets in Life
En olycklig kärleksaffär på skolan blir viral efter ett gräl. Nu måste de få ordning på sina känslor – inför hela världen.
You Don't Know Me
En man står anklagad för mord. Men när det är dags för honom att föra sin egen talan i rätten börjar han berätta historien om sin kärleksaffär med en mystisk kvinna.