Kanske sökte du efter Movies-Net.com för Netflix USA?

Porta dos Fundos: Den sista baksmällan

Film, 2018, 44 minuter
Porta dos Fundos: Den sista baksmällan
Dagen efter den sista måltiden vaknar lärjungarna upp bakfulla, utan något minne av gårdagen, och upptäcker att Jesus (Fábio Porchat) är borta.
film Porta dos Fundos: Den sista baksmällan är en Netflix Original som hade premiär 2018 och är 44 minuter lång. Rekommenderas från 13 år Porta dos Fundos: Den sista baksmällan är tillgänglig på Netflix i Ultra HD/4K-kvalitet förutsatt att du har rätt Netflix-abonnemang. Detta film är Fräck.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Porta dos Fundos: Den sista baksmällan på IMDB

Betyg: 6,4 från 10

The Last Hangover is a movie starring Gregório Duvivier, Antonio Tabet, and Pedro Benevides. It's the morning after the Last Supper and the disciples are waking up hungover and wondering where their Messiah is.

Skådespelare i Porta dos Fundos: Den sista baksmällan

Regissör

Ljud och text

Ljud: brasiliansk portugisiska - Syntolkning;brasiliansk portugisiska [Originalspråk]
Text: tyska;engelska;finska;brasiliansk portugisiska;svenska

Flera likadana Porta dos Fundos: Den sista baksmällan

Betyget som visas bredvid titeln är baserat på det genomsnittliga betyget på Netflix, Moviemeter, och IMDB, och är en siffra mellan 0 och 5.

De senaste utgivna via e-postmeddelande?

Få ett e-postmeddelande varje vecka med alla senaste inkomna filmer och serier som Netflix släppt den veckan.

Klicka här för att registrera dig gratis.

Känn rytmen
Efter en misslyckad audition på Broadway tvingas en självupptagen dansare återvända till hemorten och går med på att träna en brokig skara ungdomar inför en stor tävling.
Jo Koy: In His Elements
Jo Koy bjuder på skratt och härliga rytmer i Manila, där han lyfter fram den lokala kulturen i ett framträdande med komiker, discjockeys och hiphopdansare.
Kenny Sebastian: The Most Interesting Person in the Room
Kenny Sebastian blandar musik och ståuppkomedi när han analyserar ojämlika skodon, fåglar som inte kan flyga och sin egen rädsla för att inte vara tillräckligt rolig.
Hannah Gadsby: Douglas
Hannah Gadsby är tillbaka med sin andra special, där hon analyserar popularitet, identitet och ett ovanligt möte på en rastgård för hundar.
The Wrong Missy
Tim tror att han har bjudit med sin drömtjej på en jobbresa till Hawaii, men inser att han i själva verket har sms:at en kvinna från en katastrofal blinddejt.