Kanske sökte du efter Movies-Net.com för Netflix USA?

Pose

Serien, 2021
Pose
New York, 1987. Blanca, som är en del av ball culture-rörelsen, startar ett eget hus och får snart med sig en talangfull dansare och en sexarbetare.
serien Pose är en Netflix Original som hade premiär 2021. Fick AFI-pris för årets tv-program och Golden Globe-nomineringar för bästa drama och bästa skådespelare (Billy Porter). Rekommenderas från 16 år. Detta serien är Inspirerande, Känslosam.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Pose på IMDB

Betyg: 8,5 från 10

Pose is set in the world of 1987 and "looks at the juxtaposition of several segments of life and society in New York: the rise of the luxury universe, the downtown social and literary scene and the ball culture world."

Skådespelare i Pose

Ljud och text

Ljud: engelska [Originalspråk]
Text: engelska;danska;norska;svenska;finska

Flera likadana Pose

Betyget som visas bredvid titeln är baserat på det genomsnittliga betyget på Netflix, Moviemeter, och IMDB, och är en siffra mellan 0 och 5.

De senaste utgivna via e-postmeddelande?

Få ett e-postmeddelande varje vecka med alla senaste inkomna filmer och serier som Netflix släppt den veckan.

Klicka här för att registrera dig gratis.

Miseducation
Efter en offentlig förnedring börjar en aspirerande influencer studera vid ett universitet i en småstad där hon försöker återfå sin sociala status.
Wrestlers
Den här dokumentärserien följer en anrik fribrottningsorganisation när nya ägare och ett stall fullt av talanger försöker nå resultat både i och utanför ringen.
Tapie
En enträgen och ambitiös man från arbetarklassen blir en av Frankrikes mest kontroversiella offentliga personer i den här filmen som bygger på Bernard Tapies liv.
Spy Ops: Hemliga uppdrag
Medarbetare på MI6 och CIA delar insiderberättelser om underrättelseverksamhet, uppdrag under kalla kriget och kupper som utfördes av hemliga agenter.
Dödliga flammor
När en polis mördas och kroppen bränns misstänks två andra poliser för dådet: Offrets flickvän och hennes älskare. Inspirerat av en sann berättelse.