Kanske sökte du efter Movies-Net.com för Netflix USA?

Prinsen av Egypten

De Prins van Egypte
Film, 1998, 98 minuter, 2.139.357 recensioner
Prinsen av Egypten
Prinsen av Egypten är den fantastiska berättelsen om två bröder, den ene av kungligt blod, den andre föräldralös. I slutändan förändras deras liv – och världen.
Detta film är Inspirerande, Sentimental

Prinsen av Egypten på IMDB

An Egyptian prince learns of his identity as a Hebrew and, later his destiny to become the chosen deliverer of his people.

Skådespelare i Prinsen av Egypten

Regissörer

Ljud och text

Ljud: finska;engelska;svenska
Text: engelska;svenska;nederländska;finska

Flera likadana Prinsen av Egypten

Betyget som visas bredvid titeln är baserat på det genomsnittliga betyget på Netflix, Moviemeter, och IMDB, och är en siffra mellan 0 och 5.

De senaste utgivna via e-postmeddelande?

Få ett e-postmeddelande varje vecka med alla senaste inkomna filmer och serier som Netflix släppt den veckan.

Klicka här för att registrera dig gratis.

Lorax
Lorax är en liten skogsvarelse som måste stoppa den kortsiktige Once-ler från att förstöra naturen i sin jakt på pengar. Filmen bygger på den klassiska sagan av Dr. Seuss.
Flicka - Den bruna mustangen
När pappan säljer hennes älskade häst bestämmer sig tonåringen Katie för att delta i ett farligt lopp med vildhästar i denna nyversion av den klassiska familjefilmen.
Frostfeber
Elsa är febrig och förkyld, men försöker ändå fixa det perfekta födelsedagskalaset åt Anna. Det är bara det att allt blir kaos varje gång hon nyser.
The Great Gilly Hopkins
Rebelliska Gilly Hopkins har flyttat mellan olika fosterhem, men när hon kommer till Maime Trotter verkar det som att hon mött sin like.
Isprinsessan
En ung tjej vars mamma vill att hon ska plugga vidare på Harvard drömmer om att bli konståkerska i denna film som hämtar inspiration från sagan om den fula ankungen.