Kanske sökte du efter Movies-Net.com för Netflix USA?

Prinsen av Peoria

Serien, 2018
Prinsen av Peoria
En spexig prins vill uppleva livet som en vanlig tonåring, och lämnar sitt kungarike för en anonym tillvaro hos en ensamstående mamma och hennes ordentlige son.
serien Prinsen av Peoria är en Netflix Original som hade premiär 2018. Prinsen av Peoria är tillgänglig på Netflix i Ultra HD/4K-kvalitet förutsatt att du har rätt Netflix-abonnemang. Detta serien är Knasig.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Prinsen av Peoria på IMDB

Betyg: 5,4 från 10

Story of a wealthy prince who travels to the US to live as an exchange student. While living in anonymity, the prince strikes up an unlikely friendship.

Skådespelare i Prinsen av Peoria

Ljud och text

Ljud: engelska - Syntolkning;finska;tyska;svenska;norska;engelska [Originalspråk]
Text: tyska;finska;svenska;engelska;norska

Flera likadana Prinsen av Peoria

Betyget som visas bredvid titeln är baserat på det genomsnittliga betyget på Netflix, Moviemeter, och IMDB, och är en siffra mellan 0 och 5.

De senaste utgivna via e-postmeddelande?

Få ett e-postmeddelande varje vecka med alla senaste inkomna filmer och serier som Netflix släppt den veckan.

Klicka här för att registrera dig gratis.

Adam Devine: Best Time of Our Lives
I det här ståuppspecialen från sin hemstad Omaha tar den energiske komikern Adam Devine upp teman som tafatta tonåringar, kändismöten och sin audition till Pitch Perfect.
Bob Lazar: Area 51 & Flying Saucers
Det är flera årtionden sedan Bob Lazar bröt tystnaden om Area 51. Nu är han tillbaka för att berätta om utomjordisk teknik och myndigheternas försök att tysta honom.
Just här just nu
Ägaren till en musikklubb som ska läggas ner bestämmer sig för att hålla en sista urflippad nyårsfest, och bjuder in vänner, fiender och folk som gillar att festa hårt.
The Resident
En läkarstudent lär sig tuffa läxor om livet på sjukhuset och får utstå en intensiv utbildning på arbetsplatsen under överinseende av en genial praktikant.
Morden i Alcàsser
Mordet på tre flickor i den spanska staden Alcàsser år 1992 chockade en hel nation. Nya intervjuer och analyser av bevisen kastar ljus över det uppmärksammade fallet.