Kanske sökte du efter Movies-Net.com för Netflix USA?

Prison Break

Film, 2008, 5.425.010 recensioner
Prison Break
När hans bror blir dömd för mord på felaktiga grunder bestämmer sig en ingenjör för att befria sitt syskon från det ökända Fox River-fängelset.
film Prison Break hade premiär 2008. Tillåten för 15 år och äldre. Detta film är Nervkittlande, Spännande, Mörk.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Prison Break på IMDB

Betyg: 9 från 10

Due to a political conspiracy an innocent man is sent to death row and his only hope is his brother who makes it his mission to deliberately get himself sent to the same prison in order to break the both of them out from the inside out.

Skådespelare i Prison Break

Ljud och text

Ljud: engelska
Text: danska;finska;norskt bokmål;svenska

Flera likadana Prison Break

Betyget som visas bredvid titeln är baserat på det genomsnittliga betyget på Netflix, Moviemeter, och IMDB, och är en siffra mellan 0 och 5.

De senaste utgivna via e-postmeddelande?

Få ett e-postmeddelande varje vecka med alla senaste inkomna filmer och serier som Netflix släppt den veckan.

Klicka här för att registrera dig gratis.

Summer Heat
Några unga vuxna som jobbar på en paradisliknande semesterö upplever en oförglömlig sommar när de upptäcker kärleken, verklig vänskap och förödande hemligheter.
Midnight Asia: Eat · Dance · Dream
På natten vaknar Asiens storstäder till liv. Den här dokumentärserien fokuserar på maten, drycken, musiken – och de riktiga nattugglorna.
Heavenly Bites: Mexico
Välkommen till en matfest och visuell hyllning till det mexikanska köket och de annorlunda, härliga smaker som är värda lite ont i magen.
Crazy, Lovely, Cool
Några omvälvande avslöjanden på en blogg om livet på campus får allvarliga konsekvenser för en grupp karismatiska studenter.
Yeh Kaali Kaali Ankhein
En man blir intensivt uppvaktad av en mäktig politikers dotter, som gör allt för att han ska bli hennes. Om han vill ha tillbaka sitt liv krävs riskabla åtgärder.