Kanske sökte du efter Movies-Net.com för Netflix USA?

Prison Break

Film, 2008, 5.425.010 recensioner
Prison Break
När hans bror blir dömd för mord på felaktiga grunder bestämmer sig en ingenjör för att befria sitt syskon från det ökända Fox River-fängelset.
film Prison Break hade premiär 2008. Tillåten för 15 år och äldre.Detta film är Nervkittlande, Spännande, Mörk.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Prison Break på IMDB

Betyg: 9 från 10

Due to a political conspiracy an innocent man is sent to death row and his only hope is his brother who makes it his mission to deliberately get himself sent to the same prison in order to break the both of them out from the inside out.

Skådespelare i Prison Break

Ljud och text

Ljud: engelska
Text: danska;finska;norskt bokmål;svenska

Flera likadana Prison Break

Betyget som visas bredvid titeln är baserat på det genomsnittliga betyget på Netflix, Moviemeter, och IMDB, och är en siffra mellan 0 och 5.

De senaste utgivna via e-postmeddelande?

Få ett e-postmeddelande varje vecka med alla senaste inkomna filmer och serier som Netflix släppt den veckan.

Klicka här för att registrera dig gratis.

Queen
Efter flera decennier i Paris återvänder en renommerad skräddare och tillika dragqueen till sin hemstad i Polen för att försöka lappa ihop förhållandet med sin dotter.
Welcome to Wedding Hell
Ett frieri ska ju helst sluta lyckligt, men för det här paret är det bara början på en lång rad kämpiga bröllopsförberedelser.
No Regrets in Life
En olycklig kärleksaffär på skolan blir viral efter ett gräl. Nu måste de få ordning på sina känslor – inför hela världen.
You Don't Know Me
En man står anklagad för mord. Men när det är dags för honom att föra sin egen talan i rätten börjar han berätta historien om sin kärleksaffär med en mystisk kvinna.
Maldivas
En ung kvinna flyttar in i ett överklassområde för att undersöka ett försvinnande. Hon lär snart känna sina underliga grannar – som alla verkar ha något att dölja.