Kanske sökte du efter Movies-Net.com för Netflix USA?

Prisoners

Film, 2013, 153 minuter, 281.096 recensioner
Prisoners
När hans sexåriga dotter kidnappas och utredningen kör fast bestämmer sig snickaren Keller Dover för att själv ta upp jakten på förövaren.
film Prisoners hade premiär 2013 och är 153 minuter lång. Den här thrillern med Hugh Jackman och Jake Gyllenhaal låg etta på biotoppen i USA under premiärhelgen. Tillåten för 15 år och äldre. Detta film är Nervkittlande, Stenhård.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Prisoners på IMDB

Betyg: 8,1 från 10

Prisoners is a movie starring Hugh Jackman, Jake Gyllenhaal, and Viola Davis. When Keller Dover's daughter and her friend go missing, he takes matters into his own hands as the police pursue multiple leads and the pressure mounts.

Trailer

Skådespelare i Prisoners

Regissör

Ljud och text

Ljud: engelska
Text: svenska;finska;norska;danska

Flera likadana Prisoners

Betyget som visas bredvid titeln är baserat på det genomsnittliga betyget på Netflix, Moviemeter, och IMDB, och är en siffra mellan 0 och 5.

De senaste utgivna via e-postmeddelande?

Få ett e-postmeddelande varje vecka med alla senaste inkomna filmer och serier som Netflix släppt den veckan.

Klicka här för att registrera dig gratis.

Crash Landing on You
När en glidflygning går snett hamnar en sydkoreansk arvtagerska i Nordkorea, där hon lär känna en arméofficer som bestämmer sig för att gömma henne.
Gentefied
Kusinerna Morales gör allt för att rädda sin farfars tacoställe, samtidigt som de följer sina egna drömmar medan deras kvarter i Los Angeles drabbas av gentrifiering.
Port 7
En målmedveten kvinna försöker bli av med de våldsamma brottslingar och korrupta element som fått fotfäste i en argentinsk fotbollsklubb.
Det sista han ville
När en tuff journalist hjälper sin sjuka pappa att förhandla en vapenaffär i Centralamerika blir hon indragen i en story som hon försöker få publicerad.
Yeh Ballet
Två talangfulla men fattiga tonåringar från Mumbai blir upptäckta av en excentrisk balettdansör, och måste hantera fördomar och kritik när de följer sina dansdrömmar.