Kanske sökte du efter Movies-Net.com för Netflix USA?

Prisoners

Film, 2013, 152 minuter, 281.096 recensioner
Prisoners
När hans sexåriga dotter kidnappas och utredningen kör fast bestämmer sig snickaren Keller Dover för att själv ta upp jakten på förövaren.
film Prisoners hade premiär 2013 och är 152 minuter lång. Den här thrillern med Hugh Jackman och Jake Gyllenhaal låg etta på biotoppen i USA under premiärhelgen. Tillåten för 15 år och äldre.Detta film är Nervkittlande, Stenhård.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Prisoners på IMDB

Betyg: 8,1 från 10

Prisoners is a movie starring Hugh Jackman, Jake Gyllenhaal, and Viola Davis. When Keller Dover's daughter and her friend go missing, he takes matters into his own hands as the police pursue multiple leads and the pressure mounts.

Trailer

Skådespelare i Prisoners

Regissör

Ljud och text

Ljud: engelska
Text: svenska;finska;norska;danska

Flera likadana Prisoners

Betyget som visas bredvid titeln är baserat på det genomsnittliga betyget på Netflix, Moviemeter, och IMDB, och är en siffra mellan 0 och 5.

De senaste utgivna via e-postmeddelande?

Få ett e-postmeddelande varje vecka med alla senaste inkomna filmer och serier som Netflix släppt den veckan.

Klicka här för att registrera dig gratis.

Toscana
När en dansk kock reser till Toscana för att sälja sin pappas företag träffar han en kvinna från trakten som får honom att se på livet och kärleken med nya ögon.
Cyber Hell: Sexbrotten som skakade Korea
I ett nätverk av chattrum kunde förbrytare använda anonymiteten på internet för att utnyttja kvinnor sexuellt. Jakten på hjärnorna bakom brotten krävde tålamod och mod.
Folkets tjänare 2
Presidenten samarbetar med den före detta premiärministern för att stabilisera ekonomin och få slut på de giriga oligarkernas maktspel i skuggorna.
Vampire in the Garden
En vampyrdrottning och en mänsklig flicka försöker tillsammans göra det omöjliga och hitta paradiset – en plats där människor och vampyrer lever fredligt sida vid sida.
Clemency
En cynisk fängelsedirektör börjar fatta sympati för en ung dödsdömd fånge och får kämpa för att inte tappa greppet om tillvaron.