Kanske sökte du efter Movies-Net.com för Netflix USA?

Processen

Serien, 2019
Processen
En åklagare med band till offret. En advokat på jakt efter en karriärmöjlighet. En misstänkt som hävdar sin oskuld. Mordet på en tonårsflicka får omfattande konsekvenser.
serien Processen är en Netflix Original som hade premiär 2019. Rekommenderas från 13 år Processen är tillgänglig på Netflix i Ultra HD/4K-kvalitet förutsatt att du har rätt Netflix-abonnemang. Detta serien är Skandalös, Intellektuell, Mörk.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Processen på IMDB

Betyg: 7,8 från 10

A group of characters is implicated in the brutal murder of Angelica, a 17 yo girl involved into something bigger than her: the prosecutor Elena Guerra, who discovers to be indissolubly ...

Skådespelare i Processen

Regissör

Ljud och text

Ljud: engelska;franska;italienska - Syntolkning;italienska [Originalspråk]
Text: tyska;engelska;finska;italienska;svenska

Flera likadana Processen

Betyget som visas bredvid titeln är baserat på det genomsnittliga betyget på Netflix, Moviemeter, och IMDB, och är en siffra mellan 0 och 5.

De senaste utgivna via e-postmeddelande?

Få ett e-postmeddelande varje vecka med alla senaste inkomna filmer och serier som Netflix släppt den veckan.

Klicka här för att registrera dig gratis.

En förlupen kula
När en genial bilmekaniker med ett kriminellt förflutet hotas av ett mordåtal måste han ge sig ut på jakt efter bilen där beviset för hans oskuld finns: en ensam kula.
Whispers
En välbärgad familjs mörka hemligheter kommer fram i ljuset efter att familjens patriark avlider under mystiska omständigheter.
Den enda lögnen
Bevis som påträffats på ett mordoffer ger en åklagare hopp om att hitta sin syster vid liv – 25 år efter hennes försvinnande.
The Last Days of American Crime
Myndigheterna ska snart börja sända en signal som gör slut på allt brottsligt beteende. Men innan dess tänker några bankrånare sätta en sista historisk stöt i verket.
Försvinnandet
När en flicka försvinner från en förort i närheten av Mexico City försvåras sökandet av de inblandades själviska motiv. Baserad på verkliga händelser.