Kanske sökte du efter Movies-Net.com för Netflix USA?

Project Mc²

Serien, 2017
Project Mc²
Tonårsspionen McKeyla bildar en grupp hemliga agenter med tre andra supersmarta tjejer och utnyttjar sina kunskaper om vetenskap och teknik för att rädda situationen.
serien Project Mc² är en Netflix Original som hade premiär 2017. Danica McKellar, författaren bakom de populära matteböckerna, medverkar som ledaren för den hemliga organisationen NOV8. Detta serien är Spännande, Finurlig.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Project Mc² på IMDB

Betyg: 6,2 från 10

Project Mc² is a TV series starring Mika Abdalla, Ysa Penarejo, and Victoria Vida. McKeyla, Adrienne, Bryden, and Camryn are four super smart and science-skilled girls recruited to join the spy organization, NOV8.

Skådespelare i Project Mc²

Ljud och text

Ljud: finska;norskt bokmål;engelska;svenska;danska
Text: norskt bokmål;finska;svenska;engelska;nederländska;danska

Flera likadana Project Mc²

Betyget som visas bredvid titeln är baserat på det genomsnittliga betyget på Netflix, Moviemeter, och IMDB, och är en siffra mellan 0 och 5.

De senaste utgivna via e-postmeddelande?

Få ett e-postmeddelande varje vecka med alla senaste inkomna filmer och serier som Netflix släppt den veckan.

Klicka här för att registrera dig gratis.

Du kan inte gömma dig
En sjuksköterska och hennes dotter flyr från den knarksmugglande makens förflutna i Mexiko. De antar nya identiteter i Spanien, men faran är långt ifrån över.
Nailed it! Tyskland
Glada amatörer försöker – med blandade resultat – återskapa spektakulära bakverk i ett underhållande tävlingsprogram med en prispott som faller alla på läppen.
Hjälphunden Dude
När en 11-årig pojke med social ångest börjar på en ny skola söker han tröst och styrka hos den älskvärda stödhunden Dude.
Kipo och de sällsamma varelsernas tid
En överbeskyddad men tuff tjej hamnar i en värld full av muterade djur, där hon lär sig att överleva – och försöker ta sig hem – med hjälp av ett udda kompisgäng.
Spökkampen
Gräddan av Frankrikes komiker ställs mot varandra under en natt på hemsökta platser. Vem klarar alla läskiga utmaningar och står som segrare när dagen gryr?