Kanske sökte du efter Movies-Net.com för Netflix USA?

Project Mc²

Serien, 2017
Project Mc²
Tonårsspionen McKeyla bildar en grupp hemliga agenter med tre andra supersmarta tjejer och utnyttjar sina kunskaper om vetenskap och teknik för att rädda situationen.
serien Project Mc² är en Netflix Original som hade premiär 2017. Danica McKellar, författaren bakom de populära matteböckerna, medverkar som ledaren för den hemliga organisationen NOV8. Detta serien är Spännande, Finurlig.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Project Mc² på IMDB

Betyg: 6,2 från 10

Project Mc² is a TV series starring Mika Abdalla, Ysa Penarejo, and Victoria Vida. McKeyla, Adrienne, Bryden, and Camryn are four super smart and science-skilled girls recruited to join the spy organization, NOV8.

Skådespelare i Project Mc²

Ljud och text

Ljud: finska;norskt bokmål;engelska;svenska;danska
Text: norskt bokmål;finska;svenska;engelska;nederländska;danska

Flera likadana Project Mc²

Betyget som visas bredvid titeln är baserat på det genomsnittliga betyget på Netflix, Moviemeter, och IMDB, och är en siffra mellan 0 och 5.

De senaste utgivna via e-postmeddelande?

Få ett e-postmeddelande varje vecka med alla senaste inkomna filmer och serier som Netflix släppt den veckan.

Klicka här för att registrera dig gratis.

Whispers
En välbärgad familjs mörka hemligheter kommer fram i ljuset efter att familjens patriark avlider under mystiska omständigheter.
Försvinnandet
När en flicka försvinner från en förort i närheten av Mexico City försvåras sökandet av de inblandades själviska motiv. Baserad på verkliga händelser.
Betaal
När myndigheterna fördriver en grupp bybor för att bygga en ny motorväg väcks en gammal förbannelse – och en armé av brittiska zombiesoldater.
Control Z
När en hackare börjar offentliggöra elevernas hemligheter för hela skolan tar den uppmärksamma ensamvargen Sofía på sig att lista ut vem som ligger bakom.
Ett smutsigt jobb
Den arbetslöse 57-åringen Alain Delambre blir lockad av ett fint jobberbjudande. Men han inser snart att han är en bricka i ett grymt spel.