Kanske sökte du efter Movies-Net.com för Netflix USA?

Prueba de actitud

Attitude Test
Film, 2016, 88 minuter
Prueba de actitud
Fyra sistaårselever stjäl ett viktigt inträdesprov och åker på semester för att ”studera”, men råkar tappa bort provet medan de festar.
film Prueba de actitud hade premiär 2016 och är 88 minuter lång. Rekommenderas från 13 år Detta film är Skandalös, Cynisk.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Prueba de actitud på IMDB

Betyg: 2,3 från 10

Four high school seniors steal an important college entrance exam and go on vacation to "study," but accidentally lose the exam while partying.

Skådespelare i Prueba de actitud

Regissörer

Ljud och text

Ljud: spanska [Originalspråk]
Text: engelska;svenska;finska;spanska;tyska

Flera likadana Prueba de actitud

Betyget som visas bredvid titeln är baserat på det genomsnittliga betyget på Netflix, Moviemeter, och IMDB, och är en siffra mellan 0 och 5.

De senaste utgivna via e-postmeddelande?

Få ett e-postmeddelande varje vecka med alla senaste inkomna filmer och serier som Netflix släppt den veckan.

Klicka här för att registrera dig gratis.

Känn rytmen
Efter en misslyckad audition på Broadway tvingas en självupptagen dansare återvända till hemorten och går med på att träna en brokig skara ungdomar inför en stor tävling.
Jo Koy: In His Elements
Jo Koy bjuder på skratt och härliga rytmer i Manila, där han lyfter fram den lokala kulturen i ett framträdande med komiker, discjockeys och hiphopdansare.
The Last Days of American Crime
Myndigheterna ska snart börja sända en signal som gör slut på allt brottsligt beteende. Men innan dess tänker några bankrånare sätta en sista historisk stöt i verket.
Kenny Sebastian: The Most Interesting Person in the Room
Kenny Sebastian blandar musik och ståuppkomedi när han analyserar ojämlika skodon, fåglar som inte kan flyga och sin egen rädsla för att inte vara tillräckligt rolig.
Hannah Gadsby: Douglas
Hannah Gadsby är tillbaka med sin andra special, där hon analyserar popularitet, identitet och ett ovanligt möte på en rastgård för hundar.