Kanske sökte du efter Movies-Net.com för Netflix USA?

Psycho III

Film, 1986, 92 minuter
Psycho III
Den rehabiliterade psykopaten Norman Bates försöker hjälpa en sårbar före detta nunna. Som vanligt vänder han sig till sin mor för hjälp.
film Psycho III hade premiär 1986 och är 92 minuter lång. Rekommenderas från 16 år Detta film är Nervkittlande.

Skådespelare i Psycho III

Regissör

Ljud och text

Ljud: engelska [Originalspråk]
Text: danska;norska;svenska;finska

Flera likadana Psycho III

Betyget som visas bredvid titeln är baserat på det genomsnittliga betyget på Netflix, Moviemeter, och IMDB, och är en siffra mellan 0 och 5.

De senaste utgivna via e-postmeddelande?

Få ett e-postmeddelande varje vecka med alla senaste inkomna filmer och serier som Netflix släppt den veckan.

Klicka här för att registrera dig gratis.

Psycho
I den här nyversionen av 60-talsklassikern övernattar Marion Crane på Bates Motel, där hon träffar Norman Bates – en man med mörka hemligheter.
Close
Den hårdnackade livvakten Sam försöker beskydda en arvtagerska som blir attackerad – och samtidigt lär hon henne hur man slår tillbaka.
Carmen Sandiego
Carmen Sandiego är en mästertjuv som använder sina färdigheter för att göra gott. Med sina vänner reser hon över hela världen för att stoppa VILE:s elaka planer.
Zero Dark Thirty
Kathryn Bigelow står för regin i denna spännande dramatisering, som skildrar den tio år långa jakten på Osama bin Laden efter terrorattackerna 11 september.
When Heroes Fly
Flera år efter ett bittert gräl återförenas fyra israeliska krigsveteraner och reser till Colombia för att söka efter någon de alla håller kär, men som trotts vara död.