Kanske sökte du efter Movies-Net.com för Netflix USA?

Psycho III

Film, 1986, 92 minuter
Psycho III
Den rehabiliterade psykopaten Norman Bates försöker hjälpa en sårbar före detta nunna. Som vanligt vänder han sig till sin mor för hjälp.
film Psycho III hade premiär 1986 och är 92 minuter lång. Rekommenderas från 16 år Detta film är Nervkittlande.

Skådespelare i Psycho III

Regissör

Ljud och text

Ljud: engelska [Originalspråk]
Text: danska;norska;svenska;finska

Flera likadana Psycho III

Betyget som visas bredvid titeln är baserat på det genomsnittliga betyget på Netflix, Moviemeter, och IMDB, och är en siffra mellan 0 och 5.

De senaste utgivna via e-postmeddelande?

Få ett e-postmeddelande varje vecka med alla senaste inkomna filmer och serier som Netflix släppt den veckan.

Klicka här för att registrera dig gratis.

Yankee
En man från Arizona är på flykt undan polisen och tar sig över gränsen till Mexiko, där han blir djupt involverad i drogsmuggling – med hjälp av modern teknik.
Leila
I en nära framtid där en förtryckarregim splittrat samhället försöker en kvinna kringgå systemet i sökandet efter den dotter som togs ifrån henne för länge sedan.
Black Spot
I en belgisk gränsstad invid en spöklik skog utreder en polis och en nyanländ åklagare skrämmande fenomen och ett flertal kusliga mord.
Jinn
Under en skolresa till Petra tar sig två djinner – en god och en ond – in i människornas värld och förvandlar skolan till ett övernaturligt slagfält.
I Am Mother
När mänskligheten drabbas av massutrotning blir en tonårig flicka uppfostrad av en moderlig droid, men när hon träffar en annan människa ställs hennes värld på ända.