Kanske sökte du efter Movies-Net.com för Netflix USA?

Psychokinesis

Film, 2018, 101 minuter
Psychokinesis
En far som tappat kontakten med sin dotter får plötsligt övernaturliga krafter. Han bestämmer sig för att hjälpa dottern, som riskerar att förlora allt hon har levt för.
film Psychokinesis är en Netflix Original som hade premiär 2018 och är 101 minuter lång. Geschikt voor kijkers van 16 jaar en ouder. Detta film är Sinnesvidgande, Spännande.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Psychokinesis på IMDB

Betyg: 5,9 från 10

After drinking water from a mountain spring, a bank security guard gains telekinetic superpowers, which he must use to save his estranged daughter from an evil construction company, as a superhero.

Skådespelare i Psychokinesis

Regissör

Ljud och text

Ljud: koreanska [Originalspråk];spanska;koreanska - Syntolkning
Text: engelska;nederländska;svenska;tyska;franska

Flera likadana Psychokinesis

Betyget som visas bredvid titeln är baserat på det genomsnittliga betyget på Netflix, Moviemeter, och IMDB, och är en siffra mellan 0 och 5.

De senaste utgivna via e-postmeddelande?

Få ett e-postmeddelande varje vecka med alla senaste inkomna filmer och serier som Netflix släppt den veckan.

Klicka här för att registrera dig gratis.

Kenny Sebastian: The Most Interesting Person in the Room
Kenny Sebastian blandar musik och ståuppkomedi när han analyserar ojämlika skodon, fåglar som inte kan flyga och sin egen rädsla för att inte vara tillräckligt rolig.
Hannah Gadsby: Douglas
Hannah Gadsby är tillbaka med sin andra special, där hon analyserar popularitet, identitet och ett ovanligt möte på en rastgård för hundar.
The Wrong Missy
Tim tror att han har bjudit med sin drömtjej på en jobbresa till Hawaii, men inser att han i själva verket har sms:at en kvinna från en katastrofal blinddejt.
Jerry Seinfeld: 23 Hours To Kill
Jerry Seinfeld avhandlar skillnaderna mellan att ringa och sms:a, bufféer och så kallade ”topprestauranger” och förklarar vad som är så magiskt med pop tarts.
Valeria
En författare med skrivkramp och ett krisande äktenskap söker stöd hos tre vänner, som också försöker hitta sig själva. Baserad på romanerna av Elísabet Benavent.