Kanske sökte du efter Movies-Net.com för Netflix USA?

Psychokinesis

Film, 2018, 101 minuter
Psychokinesis
En far som tappat kontakten med sin dotter får plötsligt övernaturliga krafter. Han bestämmer sig för att hjälpa dottern, som riskerar att förlora allt hon har levt för.
film Psychokinesis är en Netflix Original som hade premiär 2018 och är 101 minuter lång. Geschikt voor kijkers van 16 jaar en ouder.Detta film är Sinnesvidgande, Spännande.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Psychokinesis på IMDB

Betyg: 5,9 från 10

After drinking water from a mountain spring, a bank security guard gains telekinetic superpowers, which he must use to save his estranged daughter from an evil construction company, as a superhero.

Skådespelare i Psychokinesis

Regissör

Ljud och text

Ljud: koreanska [Originalspråk];spanska;koreanska - Syntolkning
Text: engelska;nederländska;svenska;tyska;franska

Flera likadana Psychokinesis

Betyget som visas bredvid titeln är baserat på det genomsnittliga betyget på Netflix, Moviemeter, och IMDB, och är en siffra mellan 0 och 5.

De senaste utgivna via e-postmeddelande?

Få ett e-postmeddelande varje vecka med alla senaste inkomna filmer och serier som Netflix släppt den veckan.

Klicka här för att registrera dig gratis.

Blasted: Gutta vs aliens
När en svensexa avbryts av invaderande utomjordingar måste två barndomsvänner återförenas som den grymma laserdome-duo de en gång var för att slå tillbaka.
The Beginning
I denna dokumentär får vi följa orädda spänningssökare när de hoppar genom kanjoner som formats av naturens krafter och dyker huvudstupa ner i forsar och dammar.
The Last Soviet Movie
En parodi på sovjetisk actionfilm där en författare från Brooklyn utforskar sina förfäders historia för att kasta ljus på deras liv och roll under den ryska revolutionen.
Fischer Freeskiing
Offpiståkare från hela världen ger sig upp i bergen och tar sig an enorma stup, djup pudersnö och perfekt utformade terrängbanor.
The Man from Toronto
En förväxling tvingar en hopplös entreprenör att samarbeta med en ökänd yrkesmördare som kallas Mannen från Toronto för att rädda sitt eget skinn.