Kanske sökte du efter Movies-Net.com för Netflix USA?

Q Ball

Dokumentärer, 2019, 96 minuter
Q Ball
De hårdnackade internerna på fängelset i San Quentin använder sig av basket för att lär känna varandra, hantera sina personliga bekymmer och kanske nå försoning.
dokumentärer Q Ball hade premiär 2019 och är 96 minuter lång. Rekommenderas från 13 år Detta dokumentärer är Gripande.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Q Ball på IMDB

Betyg: 6,6 från 10

Documentary that explores the San Quentin Prison basketball squad - teammates and inmates at "the Q" - along their journey of rehabilitation and possible redemption.

Regissör

Ljud och text

Ljud: engelska [Originalspråk]
Text: tyska;engelska;finska;norska;svenska

Flera likadana Q Ball

Betyget som visas bredvid titeln är baserat på det genomsnittliga betyget på Netflix, Moviemeter, och IMDB, och är en siffra mellan 0 och 5.

De senaste utgivna via e-postmeddelande?

Få ett e-postmeddelande varje vecka med alla senaste inkomna filmer och serier som Netflix släppt den veckan.

Klicka här för att registrera dig gratis.

Spelling the Dream: Rättstavningsmästarna
Den här dokumentären följer fyra förhoppningsfulla deltagare och tittar närmare på den indisk-amerikanska gruppens stora framgångar i USA:s största rättstavningstävling.
Have a Good Trip: Adventures in Psychedelics
Dokumentär om psykedeliska upplevelser där kändisar berättar roliga och utflippade historier med hjälp av bland annat animeringar och rekonstruktioner.
Michelle Obama: Min historia
I den här närgångna dokumentären får vi följa med Michelle Obama på bokturnén för Min historia, och vi får en inblick i hennes liv, relationer och förhoppningar.
I självförsvar: Historien om Cyntoia Brown
16-åriga Cyntoia Brown blir dömd till livstids fängelse, men snart väcks frågetecken kring både hennes förflutna och själva lagstiftningen. Är hon verkligen skyldig?
En hemlig kärlek
Två kvinnor höll sin kärlek hemlig tills omvärldens attityder förändrades, men att komma ut senare i livet innebär en helt annan typ av svårigheter.