Kanske sökte du efter Movies-Net.com för Netflix USA?

Rafa Márquez: El Capitán

Dokumentärer, 2024, 82 minuter
Rafa Márquez: El Capitán
Den mexikanske försvarsspelaren berättar om triumfer och nederlag på och utanför fotbollsplanen i denna intima dokumentär om hans drömmar, snedsteg och målmedvetenhet.
dokumentärer Rafa Márquez: El Capitán är en Netflix Original som hade premiär 2024 och är 82 minuter lång. Rekommenderas från 7 år. Rafa Márquez: El Capitán är tillgänglig på Netflix i Ultra HD/4K-kvalitet förutsatt att du har rätt Netflix-abonnemang. Detta dokumentärer är Inspirerande.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Regissör

Ljud och text

Ljud: engelska;spanska (Latinamerika) - syntolkning;spanska (Latinamerika) [originalspråk];franska
Text: tyska;engelska;spanska (Latinamerika);finska;svenska;ukrainska

Flera likadana Rafa Márquez: El Capitán

De senaste utgivna via e-postmeddelande?

Få ett e-postmeddelande varje vecka med alla senaste inkomna filmer och serier som Netflix släppt den veckan.

Klicka här för att registrera dig gratis.

Outstanding: A Comedy Revolution
En rolig och varm dokumentär som utforskar HBTQ+-ståuppscenens historia med hjälp av personliga berättelser från en stjärnspäckad samling komiker.
Mysteries of the Terracotta Warriors
Tusentals terrakottakrigare vaktade den förste kinesiske kejsarens grav. Här skildras deras berättelse med hjälp av arkeologiska fynd och rekonstruktioner.
Mindfulness Manual
Från dansens rytm till det flow man hamnar i när man målar. Den här dokumentärserien i tre delar undersöker olika typer av meditation i dagens föränderliga värld.
Nelma Kodama: The Queen of Dirty Money
Nelma Kodama, ökänd spekulant på den svarta marknaden, har precis muckat från fängelset och är redo att berätta allt om en av Brasiliens stora korruptionsskandaler.
How to Rob a Bank
En true crime-dokumentär om en karismatisk rebell i 1990-talets Seattle som begår en rad bankrån som hämtade ur en film.