Kanske sökte du efter Movies-Net.com för Netflix USA?

Raising Dion

Serien, 2019
Raising Dion
En ensamstående mamma börjar nysta i mysteriet kring sin sons nyupptäckta superkrafter, samtidigt som hon måste dölja hans unika förmågor för omgivningen.
serien Raising Dion är en Netflix Original som hade premiär 2019. Raising Dion är tillgänglig på Netflix i Ultra HD/4K-kvalitet förutsatt att du har rätt Netflix-abonnemang. Detta serien är Familjevänlig, Finurlig, Intim, Spännande.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Raising Dion på IMDB

Betyg: 6,2 från 10

A widowed single mom discovers that her son has super powers and tries to figure out how to raise him safely and responsibly.

Skådespelare i Raising Dion

Ljud och text

Ljud: tyska;engelska - Syntolkning;engelska [Originalspråk];franska
Text: tyska;engelska;finska;norska;svenska

Flera likadana Raising Dion

Betyget som visas bredvid titeln är baserat på det genomsnittliga betyget på Netflix, Moviemeter, och IMDB, och är en siffra mellan 0 och 5.

De senaste utgivna via e-postmeddelande?

Få ett e-postmeddelande varje vecka med alla senaste inkomna filmer och serier som Netflix släppt den veckan.

Klicka här för att registrera dig gratis.

El Dragón: En krigares återkomst
En finansman i Tokyo återvänder till sitt hemland Mexiko för att överta sin farfars roll som ledare för en kartell och bekämpa två rivaler.
Legenderna: Myternas mästare
När mytiska varelser plötsligt får liv måste de superhemliga monsterjägarna Leo, Teodora, don Andrés och Alebrije rädda världen.
Bard of Blood
Några år efter ett misslyckat uppdrag i Baluchistan måste en indisk före detta spion ta itu med sitt förflutna när han ska frita fyra agenter som tagits som gisslan.
Drakar: Räddningsryttarna
Tvillingarna Dag och Leila och deras drakvänner hjälper gärna andra och försvarar sin hemstad Draklavik, samtidigt som de hittar på en massa skoj.
The Politician
Rikemansbarnet Payton har vetat att han ska bli president sedan han var liten. Men först måste han klara av den svåraste av alla politiska utmaningar: high school.