Kanske sökte du efter Movies-Net.com för Netflix USA?

Raising Dion

Serien, 2019
Raising Dion
En ensamstående mamma börjar nysta i mysteriet kring sin sons nyupptäckta superkrafter, samtidigt som hon måste dölja hans unika förmågor för omgivningen.
serien Raising Dion är en Netflix Original som hade premiär 2019. Raising Dion är tillgänglig på Netflix i Ultra HD/4K-kvalitet förutsatt att du har rätt Netflix-abonnemang. Detta serien är Familjevänlig, Finurlig, Intim, Spännande.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Raising Dion på IMDB

Betyg: 6,2 från 10

A widowed single mom discovers that her son has super powers and tries to figure out how to raise him safely and responsibly.

Skådespelare i Raising Dion

Ljud och text

Ljud: tyska;engelska - Syntolkning;engelska [Originalspråk];franska
Text: tyska;engelska;finska;norska;svenska

Flera likadana Raising Dion

Betyget som visas bredvid titeln är baserat på det genomsnittliga betyget på Netflix, Moviemeter, och IMDB, och är en siffra mellan 0 och 5.

De senaste utgivna via e-postmeddelande?

Få ett e-postmeddelande varje vecka med alla senaste inkomna filmer och serier som Netflix släppt den veckan.

Klicka här för att registrera dig gratis.

Crash Landing on You
När en glidflygning går snett hamnar en sydkoreansk arvtagerska i Nordkorea, där hon lär känna en arméofficer som bestämmer sig för att gömma henne.
Gentefied
Kusinerna Morales gör allt för att rädda sin farfars tacoställe, samtidigt som de följer sina egna drömmar medan deras kvarter i Los Angeles drabbas av gentrifiering.
Port 7
En målmedveten kvinna försöker bli av med de våldsamma brottslingar och korrupta element som fått fotfäste i en argentinsk fotbollsklubb.
Glitch Techs
Två tonåringar jobbar i en spelbutik för att dölja vad de egentligen gör: jagar tv-spelsmonster som har tagit sig in i den riktiga världen.
Valpakademin
Några fyrbenta vänner påbörjar en fan-tass-tisk resa i den här serien om en väldigt speciell skola för de allra gulligaste, keligaste och nyfiknaste valparna.