Kanske sökte du efter Movies-Net.com för Netflix USA?

Rambo - First Blood II

Film, 1985, 96 minuter, 919.734 recensioner
Rambo - First Blood II
Rambo släpps ur fängelset för att hjälpa regeringen att hitta bevis för att det fortfarande finns krigsfångar i Vietnam. Han gör det hela till ett räddningsuppdrag.
Detta film är Spännande

Rambo - First Blood II på IMDB

John Rambo is released from prison by the government for a top-secret covert mission to the last place on Earth he'd want to return - the jungles of Vietnam.

Skådespelare i Rambo - First Blood II

Regissör

Ljud och text

Ljud: engelska [Originalspråk]
Text: norska;danska;svenska;finska;engelska

Flera likadana Rambo - First Blood II

Betyget som visas bredvid titeln är baserat på det genomsnittliga betyget på Netflix, Moviemeter, och IMDB, och är en siffra mellan 0 och 5.

De senaste utgivna via e-postmeddelande?

Få ett e-postmeddelande varje vecka med alla senaste inkomna filmer och serier som Netflix släppt den veckan.

Klicka här för att registrera dig gratis.

The American Meme
Paris Hilton, Josh Ostrovsky, Brittany Furlan och Kirill Bichutsky är stora på sociala medier. De försöker bygga imperier på nätet – och hantera kändisskapets fallgropar.
The Big Lebowski
Slackern Jeff "The Dude" Lebowski blir indragen i en väldig röra när någon tror att han är en annan man som heter Lebowski.
Havets hjältar
Bortskämde Harvey Cheyne Jr får trots ilskna protester gå i livets hårda skola när han faller i havet och blir upplockad av en fiskebåt.
Scarface
Al Pacino spelar den kubanske flyktingen Tony Montana, som blir en mäktig knarkbaron i Florida men gör det ödesdigra misstaget att bli hög på sina egna varor.
Mowgli
En föräldralös pojke som uppfostrats bland djuren i djungeln tar kontroll över sitt öde i kampen mot en farlig fiende – och konfronterar sitt mänskliga ursprung.