Kanske sökte du efter Movies-Net.com för Netflix USA?

Rambo - First Blood II

Film, 1985, 96 minuter, 919.734 recensioner
Rambo - First Blood II
Rambo släpps ur fängelset för att hjälpa regeringen att hitta bevis för att det fortfarande finns krigsfångar i Vietnam. Han gör det hela till ett räddningsuppdrag.
Detta film är Spännande

Rambo - First Blood II på IMDB

John Rambo is released from prison by the government for a top-secret covert mission to the last place on Earth he'd want to return - the jungles of Vietnam.

Skådespelare i Rambo - First Blood II

Regissör

Ljud och text

Ljud: engelska [Originalspråk]
Text: norska;danska;svenska;finska;engelska

Flera likadana Rambo - First Blood II

Betyget som visas bredvid titeln är baserat på det genomsnittliga betyget på Netflix, Moviemeter, och IMDB, och är en siffra mellan 0 och 5.

De senaste utgivna via e-postmeddelande?

Få ett e-postmeddelande varje vecka med alla senaste inkomna filmer och serier som Netflix släppt den veckan.

Klicka här för att registrera dig gratis.

King Kong
Peter Jacksons nyinspelning av den klassiska berättelsen följer en grupp äventyrliga forskare och filmare till Skull Island där de letar efter en jättegorilla.
Battleship
Det klassiska spelet Sänka skepp kommer till vita duken i denna äventyrsfilm där två bröder måste försvara jorden från en mystisk utomjordisk flotta.
Pitch Black
När de kraschlandar på en öde planet måste piloten och hennes passagerare, varav en är en dömd mördare, slåss mot köttätande utomjordingar.
The Chronicles of Riddick
Mitt under det intergalaktiska krig som startats av en ond sekt måste den förrymde fången Riddick rädda en gammal vän ur fängelset.
Fences
Han var en lovande baseballspelare som inte tilläts spela i de stora ligorna på grund av sin hudfärg. Nu försöker han acceptera sin tillvaro i 1950-talets Pittsburgh.