Kanske sökte du efter Movies-Net.com för Netflix USA?

Rambo - First Blood II

Film, 1985, 96 minuter, 919.734 recensioner
Rambo - First Blood II
Rambo släpps ur fängelset för att hjälpa regeringen att hitta bevis för att det fortfarande finns krigsfångar i Vietnam. Han gör det hela till ett räddningsuppdrag.
Detta film är Spännande

Rambo - First Blood II på IMDB

John Rambo is released from prison by the government for a top-secret covert mission to the last place on Earth he'd want to return - the jungles of Vietnam.

Skådespelare i Rambo - First Blood II

Regissör

Ljud och text

Ljud: engelska [Originalspråk]
Text: norska;danska;svenska;finska;engelska

Flera likadana Rambo - First Blood II

Betyget som visas bredvid titeln är baserat på det genomsnittliga betyget på Netflix, Moviemeter, och IMDB, och är en siffra mellan 0 och 5.

De senaste utgivna via e-postmeddelande?

Få ett e-postmeddelande varje vecka med alla senaste inkomna filmer och serier som Netflix släppt den veckan.

Klicka här för att registrera dig gratis.

Percy Jackson - kampen om åskviggen
Efter att ha upptäckt att han är son till Poseidon ger sig tonåringen Percy Jackson ut på en actionfylld odyssé för att rädda sin mamma.
Baywatch
När den professionelle livvakten Mitch Buchannon och en före detta olympisk idrottare upptäcker en komplott som hotar bukten bestämmer de sig för att rädda sin strand.
Death Race
En man som felaktigt dömts för mord går med på att delta i en stenhård tävling mot sina medfångar i utbyte mot friheten.
Doom
En specialstyrka utreder ett nödrop från en avlägsen planet och upptäcker att muterade utomjordingar redan har dödat merparten av befolkningen.
En snut på hugget
När hans bil sprängs tvingas polisen Michael Dooley motvilligt att ta med sig polishunden Jerry Lee under jakten på en gäckande kokainlangare.