Kanske sökte du efter Movies-Net.com för Netflix USA?

Rana Naidu

Serien, 2023
Rana Naidu
Rana Naidu är expert på att lösa problem åt rika kändisar. Men när hans pappa släpps ut ur finkan uppstår trassel som kanske inte ens han kan reda ut.
serien Rana Naidu är en Netflix Original som hade premiär 2023. Rana Daggubati (Baahubali) medverkar tillsammans med sin släkting Venkatesh Daggubati (Guru) i detta vågade drama. Rekommenderas från 16 år. Rana Naidu är tillgänglig på Netflix i Ultra HD/4K-kvalitet förutsatt att du har rätt Netflix-abonnemang. Detta serien är Osentimental, Nervkittlande.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Skådespelare i Rana Naidu

De senaste utgivna via e-postmeddelande?

Få ett e-postmeddelande varje vecka med alla senaste inkomna filmer och serier som Netflix släppt den veckan.

Klicka här för att registrera dig gratis.

Barracuda Queens
När en grupp överklasstjejer från Djursholm drar på sig en enorm festnota börjar de råna sina välbärgade grannar. Inspirerad av verkliga händelser.
Vortex
Efter att ha fått kontakt med sin döda hustru genom ett VR-glapp försöker en polis omintetgöra den mystiska olyckan som kostade henne livet.
Scoop
Efter ett chockerande mord på en journalist måste en ansedd kriminalreporter slåss för rättvisa i en härva där polisen, pressen och Mumbais undre värld är inblandade.
Turn of the Tide
När en båt full av kokain sjunker nära hans ö ser Eduardo en farlig men lockande möjlighet att tjäna stora pengar och förverkliga omöjliga drömmar.
FUBAR
När en far och dotter upptäcker att de båda i hemlighet arbetar för CIA övergår ett redan farligt uppdrag i ett dysfunktionellt familjedrama.