Kanske sökte du efter Movies-Net.com för Netflix USA?

Rätt man på rätt plats

Serien, 2023
Rätt man på rätt plats
En fritidsgårdsledare från en Paris-förort ställer upp i presidentvalet. Men är Frankrike verkligen redo för en svart president?
serien Rätt man på rätt plats är en Netflix Original som hade premiär 2023. Jean-Pascal Zadi, Éric Judor och Benoît Poelvoorde toppar rollistan i denna respektlösa politiska komedi. Rekommenderas från 13 år. Rätt man på rätt plats är tillgänglig på Netflix i Ultra HD/4K-kvalitet förutsatt att du har rätt Netflix-abonnemang. Detta serien är Provokativ.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Skådespelare i Rätt man på rätt plats

Ljud och text

Ljud: tyska;engelska;franska - syntolkning;franska [originalspråk]
Text: tyska;engelska;finska;franska;svenska;ukrainska

Flera likadana Rätt man på rätt plats

De senaste utgivna via e-postmeddelande?

Få ett e-postmeddelande varje vecka med alla senaste inkomna filmer och serier som Netflix släppt den veckan.

Klicka här för att registrera dig gratis.

Agent Elvis
I den här animerade komedin för vuxna byter Elvis sin paljettprydda overall mot en ryggraket när han rekryteras till ett hemligt spionprogram för att stoppa onda krafter.
In His Shadow
Efter deras pappas död hamnar två halvbröder på motsatta sidor av en eskalerande konflikt som får tragiska konsekvenser.
Ariyoshi Assists
Ariyoshi är vanligtvis programledare men den här gången låter han olika kändisar vara ceremonimästare medan han tar på sig rollen som förbryllad assistent.
The Bill
En oskyldigt dömd skådespelare hamnar i en mardröm när ett flyktförsök från fängelset leder till en katt- och råttalek med en hämndlysten fängelsevakt.
Two Hours to Kill
När en seriemördare syns till i närheten börjar en ihärdig journalist intervjua passagerare på den lokala tågstationen och upptäcker en överraskande mordkomplott.