Kanske sökte du efter Movies-Net.com för Netflix USA?

#realityhigh

Film, 2017, 99 minuter
#realityhigh
När nörden Dani äntligen uppmärksammas av killen hon trånat efter blir hon samtidigt måltavla för hans ex, en kändis i sociala medier.
film #realityhigh är en Netflix Original som hade premiär 2017 och är 99 minuter lång. #realityhigh är tillgänglig på Netflix i Ultra HD/4K-kvalitet förutsatt att du har rätt Netflix-abonnemang. Detta film är Innerlig, Fyndig.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

#realityhigh på IMDB

Betyg: 5,3 från 10

High-achieving high-school senior Dani Barnes dreams of getting into UC Davis, the world's top veterinary school. Then a glamorous new friend draws her into a Southern California scene that threatens everything she's worked for.

Skådespelare i #realityhigh

Regissör

Ljud och text

Ljud: tyska;franska;engelska - Syntolkning
Text: norska;engelska;tyska;svenska;finska

Flera likadana #realityhigh

Betyget som visas bredvid titeln är baserat på det genomsnittliga betyget på Netflix, Moviemeter, och IMDB, och är en siffra mellan 0 och 5.

De senaste utgivna via e-postmeddelande?

Få ett e-postmeddelande varje vecka med alla senaste inkomna filmer och serier som Netflix släppt den veckan.

Klicka här för att registrera dig gratis.

Katt Williams: World War III
Katt Williams skämtar om sanningar, lögner, kycklingvingar och kriget mot droger i en härligt underhållande ståuppspecial från Las Vegas.
Folkets tjänare 2
Presidenten samarbetar med den före detta premiärministern för att stabilisera ekonomin och få slut på de giriga oligarkernas maktspel i skuggorna.
The Producers
En producent börjar jobba på det koreanska tv-bolaget KBS för att komma närmare föremålet för sin hemliga förälskelse, och hamnar i en värld där tittarsiffror är allt.
Love in the Moonlight
En ung kvinna i Joseondynastins Kina har levt hela sitt liv som man. Så småningom blir hon sovrumstjänare i det kungliga palatset, där hon lär känna kronprinsen.
Hwarang
En grupp elitkrigare som utbildats i moral och kampsport hittar kärlek och vänskap i Silla under de tre kungarikenas tid i Korea.