Kanske sökte du efter Movies-Net.com för Netflix USA?

Rebelde

Serien, 2022
Rebelde
En ny termin börjar på Elite Way School och en bekant fiende – ett hemligt sällskap som kallas Logen – hotar att krossa de nya elevernas musikdrömmar.
serien Rebelde är en Netflix Original som hade premiär 2022. Rekommenderas från 13 år Rebelde är tillgänglig på Netflix i Ultra HD/4K-kvalitet förutsatt att du har rätt Netflix-abonnemang. Detta serien är Ger fjärilar i magen, Känslosam.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Rebelde på IMDB

Betyg: 7,2 från 10

It's a look at the life of teenagers who go to the Elite Way School. The lead actors are Dulce Maria, Anahi, Maite Perroni, Christian Chavez, Christopher Uckerman and Alfonso Herrera. They are a part of a band called RBD and Rebelde follows them through their teenage life. They also fall in love, laugh and live together in Elite Way School.

Skådespelare i Rebelde

Ljud och text

Ljud: tyska;engelska;spanska - syntolkning;spanska [originalspråk];franska
Text: tyska;engelska;spanska;finska;svenska

Flera likadana Rebelde

Betyget som visas bredvid titeln är baserat på det genomsnittliga betyget på Netflix, Moviemeter, och IMDB, och är en siffra mellan 0 och 5.

De senaste utgivna via e-postmeddelande?

Få ett e-postmeddelande varje vecka med alla senaste inkomna filmer och serier som Netflix släppt den veckan.

Klicka här för att registrera dig gratis.

I Am a Dancer
Rudolf Nureyev var en av sin generations främsta balettdansörer. Denna dokumentär ger oss en inblick i hans fascinerande värld.
Summer Heat
Några unga vuxna som jobbar på en paradisliknande semesterö upplever en oförglömlig sommar när de upptäcker kärleken, verklig vänskap och förödande hemligheter.
Heavenly Bites: Mexico
Välkommen till en matfest och visuell hyllning till det mexikanska köket och de annorlunda, härliga smaker som är värda lite ont i magen.
Crazy, Lovely, Cool
Några omvälvande avslöjanden på en blogg om livet på campus får allvarliga konsekvenser för en grupp karismatiska studenter.
This Is Not a Comedy
En komiker finner ny mening med livet när hans bästa vän ber honom att bli spermadonator och han träffar en kvinna som tror sig kunna kommunicera med kosmos.