Kanske sökte du efter Movies-Net.com för Netflix USA?

Rebelde

Serien, 2022
Rebelde
En ny termin börjar på Elite Way School och en bekant fiende – ett hemligt sällskap som kallas Logen – hotar att krossa de nya elevernas musikdrömmar.
serien Rebelde är en Netflix Original som hade premiär 2022. Rekommenderas från 13 år. Rebelde är tillgänglig på Netflix i Ultra HD/4K-kvalitet förutsatt att du har rätt Netflix-abonnemang. Detta serien är Ger fjärilar i magen, Känslosam.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Rebelde på IMDB

Betyg: 7,2 från 10

It's a look at the life of teenagers who go to the Elite Way School. The lead actors are Dulce Maria, Anahi, Maite Perroni, Christian Chavez, Christopher Uckerman and Alfonso Herrera. They are a part of a band called RBD and Rebelde follows them through their teenage life. They also fall in love, laugh and live together in Elite Way School.

Skådespelare i Rebelde

Ljud och text

Ljud: tyska;engelska;spanska - syntolkning;spanska [originalspråk];franska
Text: tyska;engelska;spanska;finska;svenska

Flera likadana Rebelde

Betyget som visas bredvid titeln är baserat på det genomsnittliga betyget på Netflix, Moviemeter, och IMDB, och är en siffra mellan 0 och 5.

De senaste utgivna via e-postmeddelande?

Få ett e-postmeddelande varje vecka med alla senaste inkomna filmer och serier som Netflix släppt den veckan.

Klicka här för att registrera dig gratis.

Der Wadenmesser
Den här annorlunda dokumentären studerar Mozarts personlighet bortom musiken, bland annat hans intresse för hasardspel, anarkism och toaletthumor.
Gypsy Spirit: Harri Stojka - Eine Reise
En österrikisk jazzgitarrist reser till Rajasthan i Indien för att samarbeta med lokala musiker och utforska den romska musikens kulturella rötter.
Queen
Efter flera decennier i Paris återvänder en renommerad skräddare och tillika dragqueen till sin hemstad i Polen för att försöka lappa ihop förhållandet med sin dotter.
Welcome to Wedding Hell
Ett frieri ska ju helst sluta lyckligt, men för det här paret är det bara början på en lång rad kämpiga bröllopsförberedelser.
Från Neapel till New York
En ung man är fast i New York, för fattig för att ta sig tillbaka till Neapel. När han lär känna en amerikan kommer de på en plan för att bli framgångsrika.