Kanske sökte du efter Movies-Net.com för Netflix USA?

Regal Academy

Serien, 2017
Regal Academy
Rose kan knappt tro att Regal Academy är hennes nya skola, där en åldrande generation sagolegendarer delar med sig av kunskaper och klokhet.
serien Regal Academy hade premiär 2017. Detta serien är Finurlig.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Regal Academy på IMDB

Betyg: 5,7 från 10

Regal Academy is a TV series starring Jessica Paquet, Erica Schroeder, and Alyson Leigh Rosenfeld. A girl finds a magic key and falls into Fairytale Land, and attends Regal Academy, a school for the children of fairytales.

Skådespelare i Regal Academy

Ljud och text

Ljud: finska;tyska;engelska [Originalspråk];norska;svenska
Text: svenska;tyska;franska;danska;engelska

Flera likadana Regal Academy

Betyget som visas bredvid titeln är baserat på det genomsnittliga betyget på Netflix, Moviemeter, och IMDB, och är en siffra mellan 0 och 5.

De senaste utgivna via e-postmeddelande?

Få ett e-postmeddelande varje vecka med alla senaste inkomna filmer och serier som Netflix släppt den veckan.

Klicka här för att registrera dig gratis.

Chocolate
En läkare och en kock vars gemensamma måltider haft stor betydelse träffas på nytt när de börjar jobba på en palliativ vårdavdelning.
October Faction
Ett vidunderligt familjedrama där föräldrarna Fred och Deloris slåss mot övernaturliga fenomen, medan tvillingarna Viv och Geoff har sina egna hemligheter.
The Ghost Bride
I 1890-talets Malacka hamnar Li Lan i livet efter detta, där hon blir indragen i ett mysterium med kopplingar till den döde sonen i en förmögen familj.
the goop lab with Gwyneth Paltrow
Med nyfikenheten som ledstjärna tar Gwyneth Paltrow och hennes team från goop en titt på psykedeliska droger, helande energi och andra kontroversiella hälsoteman.
Världsmakters uppkomst: Osmanska riket
Den osmanske sultanen Mehmet II ger sig ut på ett fälttåg för att erövra den bysantinska huvudstaden Konstantinopel, och formar historien i flera århundraden framåt.