Kanske sökte du efter Movies-Net.com för Netflix USA?

Resurface

Dokumentärer, 2017, 27 minuter
Resurface
En självmordsbenägen krigsveteran hittar likasinnade i ett surfterapiprogram som hjälper traumatiserade soldater att läka sina sår på vågorna.
dokumentärer Resurface är en Netflix Original som hade premiär 2017 och är 27 minuter lång. Vägledning av föräldrar föreslås. Vissa scener kan vara olämpliga för barn.Detta dokumentärer är Känslosam, Inspirerande, Innerlig, Visionär.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Resurface på IMDB

A pair of divers are trapped 35,000 feet underwater after an earthquake separates them from their crew.

Skådespelare i Resurface

Regissörer

Ljud och text

Ljud: tyska;franska;engelska - Syntolkning
Text: norska;engelska;tyska;svenska;finska

Flera likadana Resurface

De senaste utgivna via e-postmeddelande?

Få ett e-postmeddelande varje vecka med alla senaste inkomna filmer och serier som Netflix släppt den veckan.

Klicka här för att registrera dig gratis.

Caught Out: Crime. Corruption. Cricket.
Den här sportdokumentären utforskar Indiens största matchfixningsskandal, inklusive ikonerna som drogs med ner i fallet och journalisterna som uppdagade korruptionen.
Money Shot: Berättelsen om Pornhub
Den här dokumentären skildrar Pornhubs framgångar och skandaler med intervjuer med skådespelare, aktivister och före detta anställda.
Big Cats
Lejon, leoparder och geparder jagas för sitt skinn och ses ofta som hot mot boskap, vilket har lett till att det finns få platser kvar där de verkligen kan leva och frodas.
The Sparks Brothers
Denna dokumentär är en hyllning till den udda poprockduon Sparks och deras resa genom 50 år av amerikansk musik, och innehåller intervjuer med branschfolk i rockvärlden.
Guds svek: Tro och lögner
Denna dokumentärserie undersöker den skrämmande, sanna historien om fyra koreanska ledare som kallat sig profeter och avslöjar den förbehållslösa trons mörka sida.