Kanske sökte du efter Movies-Net.com för Netflix USA?

revisions

Serien, 2018
revisions
När Shibuya förflyttas till år 2388 värvas Daisuke och hans kompisar av AHRV-agenten Milo till kampen mot den fientligt inställda cyborgrasen revisions.
serien revisions är en Netflix Original som hade premiär 2018. Rekommenderas från 13 år Detta serien är Kreativ, Spännande.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

revisions på IMDB

Betyg: 6 från 10

Daisuke Toujima is a second-year high school student who was abducted when he was young. He was involved in a special phenomenon called Shibuya Drift with his childhood friends Gai, Ru, ...

Skådespelare i revisions

Ljud och text

Ljud: tyska;engelska;japanska - Syntolkning;japanska [Originalspråk];franska
Text: tyska;finska;svenska;engelska;japanska

Flera likadana revisions

Betyget som visas bredvid titeln är baserat på det genomsnittliga betyget på Netflix, Moviemeter, och IMDB, och är en siffra mellan 0 och 5.

De senaste utgivna via e-postmeddelande?

Få ett e-postmeddelande varje vecka med alla senaste inkomna filmer och serier som Netflix släppt den veckan.

Klicka här för att registrera dig gratis.

​SAINT SEIYA: Knights of the Zodiac
Seiya och hans vänner samarbetar för att beskydda den reinkarnerade gudinnan Athena, men en mörk profetia hänger över deras huvuden.
7SEEDS
Den blyga tjejen Natsu vaknar upp och upptäcker att hon är en av de som valts ut att föra mänskligheten vidare. Nu måste hon och de andra överleva på en förändrad planet.
Leila
I en nära framtid där en förtryckarregim splittrat samhället försöker en kvinna kringgå systemet i sökandet efter den dotter som togs ifrån henne för länge sedan.
I Am Mother
När mänskligheten drabbas av massutrotning blir en tonårig flicka uppfostrad av en moderlig droid, men när hon träffar en annan människa ställs hennes värld på ända.
Ingress: The Animation
Forskare upptäcker en mystisk substans som kan påverka det mänskliga medvetandet och två fraktioner utkämpar ett blodigt krig för att få kontroll över den.