Kanske sökte du efter Movies-Net.com för Netflix USA?

revisions

Serien, 2018
revisions
När Shibuya förflyttas till år 2388 värvas Daisuke och hans kompisar av AHRV-agenten Milo till kampen mot den fientligt inställda cyborgrasen revisions.
serien revisions är en Netflix Original som hade premiär 2018. Rekommenderas från 13 år Detta serien är Kreativ, Spännande.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

revisions på IMDB

Betyg: 6 från 10

Daisuke Toujima is a second-year high school student who was abducted when he was young. He was involved in a special phenomenon called Shibuya Drift with his childhood friends Gai, Ru, ...

Skådespelare i revisions

Ljud och text

Ljud: tyska;engelska;japanska - Syntolkning;japanska [Originalspråk];franska
Text: tyska;finska;svenska;engelska;japanska

Flera likadana revisions

Betyget som visas bredvid titeln är baserat på det genomsnittliga betyget på Netflix, Moviemeter, och IMDB, och är en siffra mellan 0 och 5.

De senaste utgivna via e-postmeddelande?

Få ett e-postmeddelande varje vecka med alla senaste inkomna filmer och serier som Netflix släppt den veckan.

Klicka här för att registrera dig gratis.

Drifting Dragons
Drakar står på menyn när besättningen på luftskeppet Quin Zaza ger sig ut på jakt. Och om de misslyckas kommer hungern att vara deras minsta bekymmer.
The Forest of Love: Deep Cut
Inget är som det verkar när en karismatisk lurendrejare och ett oerfaret filmteam börjar nysta i två känslomässigt sargade kvinnors liv.
Ghost in the Shell: SAC_2045
Efter en global finanskris kastas världen in i ett ”hållbart krig” som förs med hjälp av AI. Nu ställs Sektion 9 inför nya former av cyberhot.
Violet Evergarden: Eternity and the Auto Memory Doll
En ensam ung kvinna känner sig fången på sin flickskola, men hennes nya lärare Violet, med sina metallhänder och innerliga brev, hjälper henne hitta sig själv igen.
Sol Levante
En ung krigare letar efter en helig plats som beviljar önskningar. Men det är bäst att inte störa platsens uråldriga väktare och andar.