Kanske sökte du efter Movies-Net.com för Netflix USA?

Revolt

Film, 2017, 87 minuter
Revolt
När utomjordingar invaderar jorden söker en amerikansk soldat och en fransk hjälparbetare skydd på den kenyanska landsbygden.
Detta film är Spännande

Revolt på IMDB

The story of humankind's last stand against a cataclysmic alien invasion. In the war-ravaged African countryside, a U.S. soldier and a French foreign aid worker team up to survive the alien...

Skådespelare i Revolt

Regissör

Ljud och text

Ljud: engelska [Originalspråk]
Text: nederländska

Flera likadana Revolt

Betyget som visas bredvid titeln är baserat på det genomsnittliga betyget på Netflix, Moviemeter, och IMDB, och är en siffra mellan 0 och 5.

De senaste utgivna via e-postmeddelande?

Få ett e-postmeddelande varje vecka med alla senaste inkomna filmer och serier som Netflix släppt den veckan.

Klicka här för att registrera dig gratis.

Errementari: Smeden och djävulen
En baskisk folksaga om en smed som skyller sitt olyckliga liv på en demon. Som straff utsätter han demonen för tortyr, men en föräldralös flicka förändrar allt.
Percy Jackson - kampen om åskviggen
Efter att ha upptäckt att han är son till Poseidon ger sig tonåringen Percy Jackson ut på en actionfylld odyssé för att rädda sin mamma.
Grannpatrullen
Fyra killar som utnyttjar en grupp för grannsamverkan för att komma undan från familjeplikterna stöter på invaderande utomjordingar.
Passengers
En rymdresenär vaknar ur sin dvala flera årtionden för tidigt och känner sig av förklarliga själ ensam. Han bestämmer sig för att väcka en medpassagerare.
Baywatch
När den professionelle livvakten Mitch Buchannon och en före detta olympisk idrottare upptäcker en komplott som hotar bukten bestämmer de sig för att rädda sin strand.