Kanske sökte du efter Movies-Net.com för Netflix USA?

Revolt

Film, 2017, 87 minuter
Revolt
När utomjordingar invaderar jorden söker en amerikansk soldat och en fransk hjälparbetare skydd på den kenyanska landsbygden.
film Revolt hade premiär 2017 och är 87 minuter lång. Geschikt voor kijkers van 16 jaar en ouder. Detta film är Spännande.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Revolt på IMDB

Betyg: 5,2 från 10

The story of humankind's last stand against a cataclysmic alien invasion. In the war-ravaged African countryside, a U.S. soldier and a French foreign aid worker team up to survive the alien...

Skådespelare i Revolt

Regissör

Ljud och text

Ljud: engelska [Originalspråk]
Text: nederländska

Flera likadana Revolt

Betyget som visas bredvid titeln är baserat på det genomsnittliga betyget på Netflix, Moviemeter, och IMDB, och är en siffra mellan 0 och 5.

De senaste utgivna via e-postmeddelande?

Få ett e-postmeddelande varje vecka med alla senaste inkomna filmer och serier som Netflix släppt den veckan.

Klicka här för att registrera dig gratis.

Close
Den hårdnackade livvakten Sam försöker beskydda en arvtagerska som blir attackerad – och samtidigt lär hon henne hur man slår tillbaka.
Zero Dark Thirty
Kathryn Bigelow står för regin i denna spännande dramatisering, som skildrar den tio år långa jakten på Osama bin Laden efter terrorattackerna 11 september.
IO
IO
Jorden är döende, och en ung kvinna som söker efter ett sätt att rädda planeten träffar en man som vill lämna jorden på den sista rymdfärjan därifrån.
Revenger
En före detta polis är fast besluten att hämnas sin mördade familj och infiltrerar en avlägsen ö som fungerar som ett fängelse för dödsdömda brottslingar.
Life
Upptäckten av en encellig organism i ett prov från Mars orsakar glada tillrop ... tills livsformen börjar uppvisa tecken på intelligens.