Kanske sökte du efter Movies-Net.com för Netflix USA?

Rika på kärlek

Film, 2020, 105 minuter
Rika på kärlek
Rikemanssonen Teto vill visa sig duglig för sitt span Paula. Men när han ljuger om att han vuxit upp i ett fattigt hem tappar han snart kontrollen över lögnen.
film Rika på kärlek är en Netflix Original som hade premiär 2020 och är 105 minuter lång. Danilo Mesquita (3 % och Spectros) och Giovanna Lancellotti spelar ett kärlekspar i denna romantiska komedi. Rekommenderas från 7 år. Rika på kärlek är tillgänglig på Netflix i Ultra HD/4K-kvalitet förutsatt att du har rätt Netflix-abonnemang. Detta film är Romantisk.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Rika på kärlek på IMDB

Betyg: 6,2 från 10

Working incognito at his rich dad's company to test his own merits, Teto falls for Paula and tells her he grew up poor, a lie that spins out of control.

Skådespelare i Rika på kärlek

Regissör

Ljud och text

Ljud: brasiliansk portugisiska - Syntolkning;brasiliansk portugisiska [Originalspråk]
Text: tyska;engelska;finska;brasiliansk portugisiska;svenska

Flera likadana Rika på kärlek

Betyget som visas bredvid titeln är baserat på det genomsnittliga betyget på Netflix, Moviemeter, och IMDB, och är en siffra mellan 0 och 5.

De senaste utgivna via e-postmeddelande?

Få ett e-postmeddelande varje vecka med alla senaste inkomna filmer och serier som Netflix släppt den veckan.

Klicka här för att registrera dig gratis.

Toscana
När en dansk kock reser till Toscana för att sälja sin pappas företag träffar han en kvinna från trakten som får honom att se på livet och kärleken med nya ögon.
Katt Williams: World War III
Katt Williams skämtar om sanningar, lögner, kycklingvingar och kriget mot droger i en härligt underhållande ståuppspecial från Las Vegas.
Folkets tjänare 2
Presidenten samarbetar med den före detta premiärministern för att stabilisera ekonomin och få slut på de giriga oligarkernas maktspel i skuggorna.
The Age Of Monsters
På sin dödsbädd sammankallar en filmskapare personer som varit inblandade i hans oavslutade filmprojekt. Nu ska de ta itu med ett verk som troligen blir utgivet postumt.
Bittersweet Days
När en ung kvinnas pojkvän flyttar till London för en tid kommer hon allt närmare sin nya rumskamrat, en utåtriktad nederländsk fotograf.