Kanske sökte du efter Movies-Net.com för Netflix USA?

Rita

Kids Return: The Reunion
Film, 2017, 178.853 recensioner
Rita
I den här danska dramakomediserien möter vi Rita, en okonventionell och frispråkig lärare. Hennes elever avgudar henne, men hos föräldrarna är hon inte lika populär.
film Rita är en Netflix Original som hade premiär 2017. Vägledning av föräldrar föreslås. Vissa scener kan vara olämpliga för barn. Detta film är Feel-good, Fyndig, Provocerande.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Skådespelare i Rita

Regissör

Ljud och text

Ljud: danska
Text: engelska;finska;norskt bokmål;svenska;danska

Flera likadana Rita

Betyget som visas bredvid titeln är baserat på det genomsnittliga betyget på Netflix, Moviemeter, och IMDB, och är en siffra mellan 0 och 5.

De senaste utgivna via e-postmeddelande?

Få ett e-postmeddelande varje vecka med alla senaste inkomna filmer och serier som Netflix släppt den veckan.

Klicka här för att registrera dig gratis.

Whispers
En välbärgad familjs mörka hemligheter kommer fram i ljuset efter att familjens patriark avlider under mystiska omständigheter.
Den enda lögnen
Bevis som påträffats på ett mordoffer ger en åklagare hopp om att hitta sin syster vid liv – 25 år efter hennes försvinnande.
Försvinnandet
När en flicka försvinner från en förort i närheten av Mexico City försvåras sökandet av de inblandades själviska motiv. Baserad på verkliga händelser.
Curon
En kvinna kommer hem med sina tonåriga tvillingar efter 17 års frånvaro. När hon plötsligt försvinner börjar barnen inse att familjen har mörka hemligheter.
Hör du mig?
Tre vänner i en fattig stadsdel ser humor och hopp i tillvaron trots dåliga pojkvänner och dysfunktionella familjer.