Kanske sökte du efter Movies-Net.com för Netflix USA?

Rita

Kids Return: The Reunion
Film, 2020, 178.853 recensioner
Rita
I den här danska dramakomediserien möter vi Rita, en okonventionell och frispråkig lärare. Hennes elever avgudar henne, men hos föräldrarna är hon inte lika populär.
film Rita är en Netflix Original som hade premiär 2020. Vägledning av föräldrar föreslås. Vissa scener kan vara olämpliga för barn.Detta film är Feel-good, Fyndig, Provocerande.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Skådespelare i Rita

Regissör

Ljud och text

Ljud: danska
Text: engelska;finska;norskt bokmål;svenska;danska

Flera likadana Rita

Betyget som visas bredvid titeln är baserat på det genomsnittliga betyget på Netflix, Moviemeter, och IMDB, och är en siffra mellan 0 och 5.

De senaste utgivna via e-postmeddelande?

Få ett e-postmeddelande varje vecka med alla senaste inkomna filmer och serier som Netflix släppt den veckan.

Klicka här för att registrera dig gratis.

Man Vs Bee
Den klumpiga pappan Trevor ser efter en lyxvilla och försöker överlista ett bi i den här komediserien – men resultatet blir kaosartat.
Queen
Efter flera decennier i Paris återvänder en renommerad skräddare och tillika dragqueen till sin hemstad i Polen för att försöka lappa ihop förhållandet med sin dotter.
Bruna Louise: Demolição
Komikern Bruna Louise har varit i dejtingsvängen ett bra tag och vet hur man handskas med dåliga förhållanden – och hur man gör skämt av dem.
Welcome to Wedding Hell
Ett frieri ska ju helst sluta lyckligt, men för det här paret är det bara början på en lång rad kämpiga bröllopsförberedelser.
No Regrets in Life
En olycklig kärleksaffär på skolan blir viral efter ett gräl. Nu måste de få ordning på sina känslor – inför hela världen.