Kanske sökte du efter Movies-Net.com för Netflix USA?

Riverdale

Serien, 2018
Riverdale
I Riverdale kämpar Archie och hans gäng inte bara med vanliga tonårsproblem som sex, kärlek, skola och familj, utan blir även indragna i ett gåtfullt mysterium.
serien Riverdale hade premiär 2018. Före detta hjärtekrossaren Luke Perry spelar i denna mörkare, sexigare nyversion av den klassiska Archie-serien. Detta serien är Känslosam, Udda, Mörk.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Riverdale på IMDB

Betyg: 7,4 från 10

Riverdale is a TV series starring K.J. Apa, Lili Reinhart, and Camila Mendes. While navigating the troubled waters of romance, school and family, Archie and his gang become entangled in dark Riverdale mysteries.

Skådespelare i Riverdale

Ljud och text

Ljud: engelska
Text: svenska;engelska

Flera likadana Riverdale

Betyget som visas bredvid titeln är baserat på det genomsnittliga betyget på Netflix, Moviemeter, och IMDB, och är en siffra mellan 0 och 5.

De senaste utgivna via e-postmeddelande?

Få ett e-postmeddelande varje vecka med alla senaste inkomna filmer och serier som Netflix släppt den veckan.

Klicka här för att registrera dig gratis.

Återförenade: Jul
M'Dear och hennes systrar kämpar för att hålla ihop sånggruppen så att de kan framträda på kyrkans julfest, samtidigt som barnen får lära sig en viktig läxa.
Triad Princess
Den tuffa dottern till en mäktig gangsterboss tar jobb som livvakt, vänder upp och ner på en tv-stjärnas liv och hittar (kanske) kärleken.
Astronomy Club: The Sketch Show
Humorgruppen Astronomy Club bjuder på smart och absurd komik med unika infallsvinklar.
Spirit – På fria vidder: Spirit får julkänslor
När ett stenras och en svår snöstorm sätter en käpp i hjulet för deras resplaner måste Lucky och hennes vänner lista ut ett sätt att ta sig hem i tid till jul.
The Confession Killer
Henry Lee Lucas blev ökänd när han erkände hundratals ouppklarade mord. Den här dokumentärserien granskar sanningen – och de skrämmande konsekvenserna.