Kanske sökte du efter Movies-Net.com för Netflix USA?

Rock My Heart

Film, 2019, 109 minuter
Rock My Heart
När en äventyrslysten tonåring med hjärtfel lär känna en hingst som inte låter sig tämjas av någon annan börjar hon träna som amatörjockey inför ett livsfarligt lopp.
film Rock My Heart är en Netflix Original som hade premiär 2019 och är 109 minuter lång. Rekommenderas från 13 år Detta film är Intim, Känslosam.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Rock My Heart på IMDB

Betyg: 7,1 från 10

17-year-old Jana has a congenital heart defect. To defy fate, Jana seeks every challenge, plunges into every wild and dangerous adventure. Her parents does not like that and are even more in constant fear of their daughter.

Skådespelare i Rock My Heart

Regissör

Ljud och text

Ljud: tyska [Originalspråk];franska;tyska - Syntolkning;engelska
Text: norska;engelska;finska;svenska;tyska

Flera likadana Rock My Heart

Betyget som visas bredvid titeln är baserat på det genomsnittliga betyget på Netflix, Moviemeter, och IMDB, och är en siffra mellan 0 och 5.

De senaste utgivna via e-postmeddelande?

Få ett e-postmeddelande varje vecka med alla senaste inkomna filmer och serier som Netflix släppt den veckan.

Klicka här för att registrera dig gratis.

Just här just nu
Ägaren till en musikklubb som ska läggas ner bestämmer sig för att hålla en sista urflippad nyårsfest, och bjuder in vänner, fiender och folk som gillar att festa hårt.
Elisa y Marcela
Elisa Sánchez Loriga antar en manlig identitet för att kunna gifta sig med kvinnan hon älskar i det tidiga 1900-talets Spanien. Baserad på verkliga händelser.
Allt är bra
En kvinna blir våldtagen av sin nya chefs svåger. Hon försöker komma över den hemska kvällen som om inget har hänt, men hennes tystnad får stora konsekvenser.
Blaze
En inflytelserik countrylåtskrivare reflekterar kring en karriär i skymundan och hur hans livs kärlek inspirerade honom att skapa sina mest personliga verk.
A Prayer Before Dawn
Boxaren Billy Moore fastnar i gamla hjulspår och hamnar i ett ökänt thailändskt fängelse där han tvingas delta i thaiboxningsturneringar.