Kanske sökte du efter Movies-Net.com för Netflix USA?

Rock My Heart

Film, 2019, 109 minuter
Rock My Heart
När en äventyrslysten tonåring med hjärtfel lär känna en hingst som inte låter sig tämjas av någon annan börjar hon träna som amatörjockey inför ett livsfarligt lopp.
film Rock My Heart är en Netflix Original som hade premiär 2019 och är 109 minuter lång. Rekommenderas från 13 år Detta film är Intim, Känslosam.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Rock My Heart på IMDB

Betyg: 7,1 från 10

17-year-old Jana has a congenital heart defect. To defy fate, Jana seeks every challenge, plunges into every wild and dangerous adventure. Her parents does not like that and are even more in constant fear of their daughter.

Skådespelare i Rock My Heart

Regissör

Ljud och text

Ljud: tyska [Originalspråk];franska;tyska - Syntolkning;engelska
Text: norska;engelska;finska;svenska;tyska

Flera likadana Rock My Heart

Betyget som visas bredvid titeln är baserat på det genomsnittliga betyget på Netflix, Moviemeter, och IMDB, och är en siffra mellan 0 och 5.

De senaste utgivna via e-postmeddelande?

Få ett e-postmeddelande varje vecka med alla senaste inkomna filmer och serier som Netflix släppt den veckan.

Klicka här för att registrera dig gratis.

Mokalik: Mekanikern
En pojke från en välmående förort får sitt liv förändrat när han börjar jobba i en verkstad, och snart tvingas han göra ett svårt val.
Kardec
Katolicismen regerar i 1800-talets Frankrike, men när Léon Rivail deltar i en seans blir han inspirerad att grunda spiritismen – och hamnar på myndigheternas radar.
CAROLE & TUESDAY
Deltidsarbetande Carole träffar rikemanstjejen Tuesday, och båda två inser att de har hittat den perfekta musikpartnern. Tillsammans kan de faktiskt slå igenom.
Jaoon Kahan Bata Ae Dil
Det giftiga, alltmer obehagliga samspel som äger rum mellan ett par under en kväll i Mumbai pressar deras förhållande tills det riskerar att bryta samman.
Are We Done Yet?
När hans son grips av polisen måste en taxichaufför försöka övertyga domstolarna och de skandalhungriga medierna om att han inte är den brottsling de söker.