Kanske sökte du efter Movies-Net.com för Netflix USA?

Root Cause

Dokumentärer, 2018, 75 minuter
Root Cause
En mans tio år långa sökande efter den bakomliggande orsaken till hans kroniska sjukdomar förvandlas till en avslöjande dokumentär om riskerna med en rotfyllning.
dokumentärer Root Cause hade premiär 2018 och är 75 minuter lång. Rekommenderas från 13 år
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Root Cause på IMDB

Root Cause is a feature length documentary featuring expert opinions from cutting edge doctors and dentists from around the world, that exposes the true health effects of the root canal ...

Regissör

Ljud och text

Ljud: engelska [Originalspråk]
Text: norska;tyska;engelska;svenska;finska

Flera likadana Root Cause

De senaste utgivna via e-postmeddelande?

Få ett e-postmeddelande varje vecka med alla senaste inkomna filmer och serier som Netflix släppt den veckan.

Klicka här för att registrera dig gratis.

Adam Devine: Best Time of Our Lives
I det här ståuppspecialen från sin hemstad Omaha tar den energiske komikern Adam Devine upp teman som tafatta tonåringar, kändismöten och sin audition till Pitch Perfect.
Bob Lazar: Area 51 & Flying Saucers
Det är flera årtionden sedan Bob Lazar bröt tystnaden om Area 51. Nu är han tillbaka för att berätta om utomjordisk teknik och myndigheternas försök att tysta honom.
Just här just nu
Ägaren till en musikklubb som ska läggas ner bestämmer sig för att hålla en sista urflippad nyårsfest, och bjuder in vänner, fiender och folk som gillar att festa hårt.
The Resident
En läkarstudent lär sig tuffa läxor om livet på sjukhuset och får utstå en intensiv utbildning på arbetsplatsen under överinseende av en genial praktikant.
Morden i Alcàsser
Mordet på tre flickor i den spanska staden Alcàsser år 1992 chockade en hel nation. Nya intervjuer och analyser av bevisen kastar ljus över det uppmärksammade fallet.