Kanske sökte du efter Movies-Net.com för Netflix USA?

Rösten i spegeln

Film, 2022, 79 minuter
Rösten i spegeln
Inför ett kosmetikaföretags stora jubileumsfest diskuterar några av de anställda sina drömmar med sig själva i en spegel.
film Rösten i spegeln är en Netflix Original som hade premiär 2022 och är 79 minuter lång. Natalia de Molina, Malena Alterio, Carlos Areces, Santi Millán och Verónica Forqué medverkar i denna komedi. Rekommenderas från 13 år. Rösten i spegeln är tillgänglig på Netflix i Ultra HD/4K-kvalitet förutsatt att du har rätt Netflix-abonnemang. Detta film är Absurd, Udda.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Skådespelare i Rösten i spegeln

Regissör

Flera likadana Rösten i spegeln

De senaste utgivna via e-postmeddelande?

Få ett e-postmeddelande varje vecka med alla senaste inkomna filmer och serier som Netflix släppt den veckan.

Klicka här för att registrera dig gratis.

Tin & Tina
När ett ungt par drabbas av ett tragiskt missfall adopterar de tvillingar från ett kloster, men barnens besatthet av religion förvandlar familjens liv till ett helvete.
Muted
Sergio har inte sagt ett ord sedan han mördade sina föräldrar sex år tidigare. Nu inleds en märklig utredning av en psykiater som vill ta reda på vad som hände.
Kathal - A Jackfruit Mystery
När två dyrbara jackfrukter försvinner från en politikers trädgård upptäcker polisen som är ansvarig för utredningen något mycket oväntat.
Fanfic
Två high school-elever träffas och knyter an till varandra samtidigt som de utforskar sina identiteter och sanna jag.
XO, Kitty
En ny kärlekshistoria tar sin början när tonåringen Kitty återförenas med sin pojkvän på samma internatskola som hennes mamma gick på.