Kanske sökte du efter Movies-Net.com för Netflix USA?

Royalteen

Film, 2022, 108 minuter
Royalteen
En tonåring kämpar för att dölja sitt skandalomsusade förflutna – och en stor hemlighet – när hon inleder en osannolik romans med kronprinsen.
film Royalteen är en Netflix Original som hade premiär 2022 och är 108 minuter lång. Rekommenderas från 13 år. Royalteen är tillgänglig på Netflix i Ultra HD/4K-kvalitet förutsatt att du har rätt Netflix-abonnemang. Detta film är Intim, Känslosam, Romantisk.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Skådespelare i Royalteen

Regissörer

Ljud och text

Ljud: tyska;engelska;franska;norska - syntolkning;norska [originalspråk];ukrainska
Text: tyska;engelska;finska;norska;svenska;ukrainska

Flera likadana Royalteen

De senaste utgivna via e-postmeddelande?

Få ett e-postmeddelande varje vecka med alla senaste inkomna filmer och serier som Netflix släppt den veckan.

Klicka här för att registrera dig gratis.

Lobola Man
Den slipade brudprisförhandlaren Ace Ngubeni ställs inför sin svåraste uppgift någonsin när han möter en blyg kund – och inser att pengar inte alltid är det viktigaste.
Goyo
En ung museiguide med autism lever ett liv med strikta rutiner och vanor, tills han blir kär i sin kollega och måste hantera nya omvälvande känslor.
A Family Affair
Vad kan vara värre än att jobba som assistent åt en krävande filmstjärna som inte tar dig på allvar? Att upptäcka att han är förälskad i din mamma.
Drawing Closer
Med blott ett år kvar att leva finner 17-årige Akito ny mening med livet genom att skänka glädje åt en dödssjuk flicka som har ännu mindre tid kvar.
Rising Impact
När en tredjeklassares naturliga golftalang av en slump upptäcks av ett golfproffs börjar pojken träna för att bli världens bästa golfspelare.