Kanske sökte du efter Movies-Net.com för Netflix USA?

Russell Peters: Notorious

Serien, 2013, 71 minuter, 429 recensioner
Russell Peters: Notorious
Den globala komedistjärnan Russell Peters vänder på alla stenar när det handlar om att göra satir av etniska och kulturella stereotyper i den här showen från Sydney.
serien Russell Peters: Notorious är en Netflix Original som hade premiär 2013 och är 71 minuter lång. Tidskriften Forbes rankade Russell Peters som den tredje mest välbetalda komikern i USA år 2013. Detta serien är Fyndig.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Russell Peters: Notorious på IMDB

Betyg: 7 från 10

Very high end stand up, once again, The Brown funny man gets our ribs cracking with blows after jabs of serious hilarious content. He knows no bounds...he is as notorious as they get.

Skådespelare

Regissör

Flera likadana Russell Peters: Notorious

Betyget som visas bredvid titeln är baserat på det genomsnittliga betyget på Netflix, Moviemeter, och IMDB, och är en siffra mellan 0 och 5.

De senaste utgivna via e-postmeddelande?

Få ett e-postmeddelande varje vecka med alla senaste inkomna filmer och serier som Netflix släppt den veckan.

Klicka här för att registrera dig gratis.

Agent Elvis
I den här animerade komedin för vuxna byter Elvis sin paljettprydda overall mot en ryggraket när han rekryteras till ett hemligt spionprogram för att stoppa onda krafter.
Still Time
I denna dramakomedi önskar en stressad arbetsnarkoman att livet kunde sakta ner när han plötsligt hoppar ett år framåt i tiden var och varannan timme.
Yeh Jawaani Hai Deewani
Två sorglösa och spontana vänner i tjugoårsåldern har viktiga beslut att fatta. Men man behöver inte sluta ha roligt bara för att man blir vuxen.
Student of the Year
Två tidigare rivaler som blivit vänner hamnar i luven på varandra när utmärkelsen årets student – och ett stipendium till ett ansett universitet i USA – står på spel.
Bert Kreischer: Razzle Dazzle
Den barbröstade och skamlöse Bert snackar kroppsvätskor, hur det är att bli mobbad av sina barn och det explosiva slutet på familjens försök att lämna ett escape room.