Kanske sökte du efter Movies-Net.com för Netflix USA?

Russell Peters: Notorious

Serien, 2013, 71 minuter, 429 recensioner
Russell Peters: Notorious
Den globala komedistjärnan Russell Peters vänder på alla stenar när det handlar om att göra satir av etniska och kulturella stereotyper i den här showen från Sydney.
serien Russell Peters: Notorious är en Netflix Original som hade premiär 2013 och är 71 minuter lång. Tidskriften Forbes rankade Russell Peters som den tredje mest välbetalda komikern i USA år 2013. Detta serien är Fyndig.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Russell Peters: Notorious på IMDB

Betyg: 7 från 10

Very high end stand up, once again, The Brown funny man gets our ribs cracking with blows after jabs of serious hilarious content. He knows no bounds...he is as notorious as they get.

Skådespelare

Regissör

Flera likadana Russell Peters: Notorious

Betyget som visas bredvid titeln är baserat på det genomsnittliga betyget på Netflix, Moviemeter, och IMDB, och är en siffra mellan 0 och 5.

De senaste utgivna via e-postmeddelande?

Få ett e-postmeddelande varje vecka med alla senaste inkomna filmer och serier som Netflix släppt den veckan.

Klicka här för att registrera dig gratis.

Bros
Efter att ha fått chockerande besked reser två vänner från Jerusalem till Krakow för att gå på en fotbollsmatch, i hopp om att kunna lämna sina bekymmer bakom sig.
Good Times
I denna vassa nytolkning av den klassiska tv-serien försöker en ny generation i familjen Evans hålla näsan över vattenytan i ett fattigt bostadsområde i Chicago.
Love, Divided
Hon är en ung pianist i behov av en nystart. Han är en uppfinnare som hatar oväsen. Kan den papperstunna väggen som skiljer deras liv åt istället föra dem samman?
Baby Reindeer
När en kämpande komiker är vänlig mot en sårbar kvinna blir det starten på en sjuklig besatthet som hotar att förstöra bådas liv.
Zero to Hero
När en man med rockstjärnedrömmar tvingas ersätta en känd sertanejo-sångare som ser ut som honom måste han välja mellan att förlora sin identitet eller följa sitt hjärta.