Kanske sökte du efter Movies-Net.com för Netflix USA?

Sacred Games

Serien, 2018
Sacred Games
En hederlig polis lyckas hitta en efterlyst gängledare vars kryptiska varning om en stundande katastrof leder till en kamp mot klockan för att rädda Mumbai.
serien Sacred Games är en Netflix Original som hade premiär 2018. Rekommenderas från 16 år Sacred Games är tillgänglig på Netflix i Ultra HD/4K-kvalitet förutsatt att du har rätt Netflix-abonnemang. Detta serien är Mörk, Osentimental.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Sacred Games på IMDB

Betyg: 8,9 från 10

A link in their pasts leads an honest cop to a fugitive gang boss, whose cryptic warning spurs the officer on a quest to save Mumbai from cataclysm.

Trailer

Skådespelare i Sacred Games

Regissörer

Ljud och text

Ljud: engelska;hindi - Syntolkning;hindi [Originalspråk]
Text: engelska;hindi;svenska;finska;tyska

Flera likadana Sacred Games

Betyget som visas bredvid titeln är baserat på det genomsnittliga betyget på Netflix, Moviemeter, och IMDB, och är en siffra mellan 0 och 5.

De senaste utgivna via e-postmeddelande?

Få ett e-postmeddelande varje vecka med alla senaste inkomna filmer och serier som Netflix släppt den veckan.

Klicka här för att registrera dig gratis.

Whispers
En välbärgad familjs mörka hemligheter kommer fram i ljuset efter att familjens patriark avlider under mystiska omständigheter.
Den enda lögnen
Bevis som påträffats på ett mordoffer ger en åklagare hopp om att hitta sin syster vid liv – 25 år efter hennes försvinnande.
Läkarna på Lenox Hill
En dokumentärserie om fyra läkare på New Yorks berömda Lenox Hill Hospital som försöker hitta en balans mellan privatlivet och omsorgen om patienterna.
Försvinnandet
När en flicka försvinner från en förort i närheten av Mexico City försvåras sökandet av de inblandades själviska motiv. Baserad på verkliga händelser.
Curon
En kvinna kommer hem med sina tonåriga tvillingar efter 17 års frånvaro. När hon plötsligt försvinner börjar barnen inse att familjen har mörka hemligheter.