Kanske sökte du efter Movies-Net.com för Netflix USA?

Sann kärlek: Polen

Serien, 2023
Sann kärlek: Polen
Sex par sätter sin tillit på prov med ett lögndetektortest i den här realityserien där lögner kostar pengar medan sanning belönas.
serien Sann kärlek: Polen är en Netflix Original som hade premiär 2023. Skådespelaren och influencern Maja Bohosiewich programleder Polens första realityserie. Rekommenderas från 13 år. Detta serien är Skandalös, Känslosam.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Skådespelare

Ljud och text

Ljud: tyska;engelska;franska;polska - syntolkning;polska [originalspråk];ukrainska
Text: tyska;engelska;finska;polska;svenska;ukrainska

Flera likadana Sann kärlek: Polen

De senaste utgivna via e-postmeddelande?

Få ett e-postmeddelande varje vecka med alla senaste inkomna filmer och serier som Netflix släppt den veckan.

Klicka här för att registrera dig gratis.

Kill Me If You Dare
En vinstlott får riskabla konsekvenser för ett gift par som börjar smida planer på att mörda varandra för att komma över hela potten.
Detective Forst
När en polis blir avstängd på grund av sina okonventionella utredningsmetoder börjar han samarbeta med en journalist för att lösa en rad brutala mordfall.
The Taming of the Shrewd 2
Kaśka och Patryks förhållande sätts på prov när de misstänker att den andra har varit otrogen. Saker och ting förvärras när grannar lägger sig i.
1670
I den här satiriska komedin måste en smått galen adelsman ta itu med familjefejder och konflikter med bönder för att bli Polens mest berömda person.
Making Squid Game: The Challenge
Följ med bakom kulisserna och se hur realityserien som inspirerats av Squid Game gick från manusbaserat drama till stenhård tävling.