Kanske sökte du efter Movies-Net.com för Netflix USA?

Santa Clarita Diet

Serien, 2019
Santa Clarita Diet
Två mäklare lever ett helt vanligt liv tillsammans i en småtråkig förort till LA, tills en dramatisk förändring leder till död och katastrof. Men på ett bra sätt.
serien Santa Clarita Diet är en Netflix Original som hade premiär 2019. Drew Barrymore och Timothy Olyphant spelar huvudrollerna i denna okonventionella komediserie skapad av Victor Fresco. Vägledning av föräldrar föreslås. Vissa scener kan vara olämpliga för barn.Santa Clarita Diet är tillgänglig på Netflix i Ultra HD/4K-kvalitet förutsatt att du har rätt Netflix-abonnemang. Detta serien är Absurd, Udda.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Santa Clarita Diet på IMDB

Betyg: 7,7 från 10

Sheila and Joel are married real estate agents in Santa Clarita, California. When Sheila dies, their lives take a dark turn.

Trailer

Skådespelare i Santa Clarita Diet

Ljud och text

Ljud: tyska;franska;engelska - Syntolkning
Text: norska;engelska;tyska;svenska;finska

Flera likadana Santa Clarita Diet

Betyget som visas bredvid titeln är baserat på det genomsnittliga betyget på Netflix, Moviemeter, och IMDB, och är en siffra mellan 0 och 5.

De senaste utgivna via e-postmeddelande?

Få ett e-postmeddelande varje vecka med alla senaste inkomna filmer och serier som Netflix släppt den veckan.

Klicka här för att registrera dig gratis.

Chip och Potatis: Chips semester
När fallande kokosnötter håller alla vakna hela natten under semestern kommer Chip och Potatis på hur de kan hjälpa familjen att få en god natts sömn.
Something Between
Upplev akrobatisk skärmflygning ur en grupp unga talangfulla piloters synvinkel när de under fyra månaders tid reser runt i Europa och utövar sin sport.
The Amber Light
Den här mysiga dokumentären utforskar kopplingarna mellan whisky, musiktraditioner och den sociala alkoholkulturen i Skottland.
La Casa de Papel: Korea
Tjuvar tar över myntverket i ett återförenat Korea. Nu är det upp till polisen att rädda gisslan, stoppa brottslingarna – och hitta personen som ligger bakom det hela.
Man Vs Bee
Den klumpiga pappan Trevor ser efter en lyxvilla och försöker överlista ett bi i den här komediserien – men resultatet blir kaosartat.