Kanske sökte du efter Movies-Net.com för Netflix USA?

Saras anteckningsbok

Sara's Notebook
Film, 2018, 116 minuter
Saras anteckningsbok
En aningslös advokat från Madrid åker till Afrika för att leta efter sin lillasyster, som har försvunnit i en vålds- och konflikthärjad del av Kongo.
film Saras anteckningsbok är en Netflix Original som hade premiär 2018 och är 116 minuter lång. Geschikt voor kijkers van 16 jaar en ouder.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Saras anteckningsbok på IMDB

Betyg: 6 från 10

Laura Alonso is a Spanish lawyer from Madrid who sets off to Democratic Republic of Congo (center of Africa) after having seen a photo where Sara, her younger sister, appears alive after ...

Trailer

Skådespelare i Saras anteckningsbok

Regissör

Ljud och text

Ljud: europeisk spanska [Originalspråk];europeisk spanska - Syntolkning;franska;turkiska;tyska
Text: engelska;europeisk spanska;nederländska;svenska;tyska

Flera likadana Saras anteckningsbok

Betyget som visas bredvid titeln är baserat på det genomsnittliga betyget på Netflix, Moviemeter, och IMDB, och är en siffra mellan 0 och 5.

De senaste utgivna via e-postmeddelande?

Få ett e-postmeddelande varje vecka med alla senaste inkomna filmer och serier som Netflix släppt den veckan.

Klicka här för att registrera dig gratis.

The Champion
En hetlevrad fotbollsstjärna har världen för sina fötter när han hamnar i bråk. Han blir bänkad och får en mentor som ska lära honom att möta sina rädslor.
Vanished into the Night
En pappa som befinner sig mitt i en komplicerad skilsmässa måste acceptera ett farligt uppdrag när hans barn försvinner från deras hus under mystiska omständigheter.
Goyo
En ung museiguide med autism lever ett liv med strikta rutiner och vanor, tills han blir kär i sin kollega och måste hantera nya omvälvande känslor.
Desperate Lies
Ett sällsynt fenomen gör att en kvinna blir gravid med tvillingar med två olika pappor, och hon gör allt för att skydda sin familj och sina hemligheter.
Òlòtūré: The Journey
En ung journalist går under täckmantel som sexarbetare i Nigeria för att avslöja den djupgående korruption som möjliggör människohandeln.