Kanske sökte du efter Movies-Net.com för Netflix USA?

SCAMS

Serien, 2019
SCAMS
En ung välmenande man som drabbats hårt av Lehman-kollapsen deltar i en telefonbluff och blir allt djupare indragen i den kriminella undre världen.
serien SCAMS är en Netflix Original som hade premiär 2019. Rekommenderas från 16 år Detta serien är Osentimental, Nervkittlande.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

SCAMS på IMDB

Betyg: 2,4 från 10

Kusano has a bright future with his fancy university degree and new job. yet, it is not to be. The blood sucking financial giant at which he works goes broke and ,leaves him on the pavement...

Skådespelare i SCAMS

Ljud och text

Ljud: japanska - Syntolkning;japanska [Originalspråk]
Text: tyska;engelska;finska;japanska;svenska

Flera likadana SCAMS

Betyget som visas bredvid titeln är baserat på det genomsnittliga betyget på Netflix, Moviemeter, och IMDB, och är en siffra mellan 0 och 5.

De senaste utgivna via e-postmeddelande?

Få ett e-postmeddelande varje vecka med alla senaste inkomna filmer och serier som Netflix släppt den veckan.

Klicka här för att registrera dig gratis.

WHAT DID JACK DO?
En polis förhör en mordmisstänkt apa.
Ares
En ambitiös student siktar på att bli en del av Amsterdams elit och går med i ett exklusivt sällskap. Vad hon inte vet är att det döljer en fruktansvärd hemlighet.
A Fall from Grace
När den vänliga och laglydiga Grace erkänner mordet på sin nye make börjar hennes skeptiska advokat gräva efter sanningen. En film av Tyler Perry.
Agent
En före detta fotbollsspelare försöker slå igenom som spelaragent i Afrika, men en hemlighet från hans förflutna hotar att krossa hans drömmar.
Hjälphunden Dude
När en 11-årig pojke med social ångest börjar på en ny skola söker han tröst och styrka hos den älskvärda stödhunden Dude.