Kanske sökte du efter Movies-Net.com för Netflix USA?

SCAMS

Serien, 2019
SCAMS
En ung välmenande man som drabbats hårt av Lehman-kollapsen deltar i en telefonbluff och blir allt djupare indragen i den kriminella undre världen.
serien SCAMS är en Netflix Original som hade premiär 2019. Rekommenderas från 16 år Detta serien är Osentimental, Nervkittlande.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

SCAMS på IMDB

Betyg: 2,4 från 10

Kusano has a bright future with his fancy university degree and new job. yet, it is not to be. The blood sucking financial giant at which he works goes broke and ,leaves him on the pavement...

Skådespelare i SCAMS

Ljud och text

Ljud: japanska - Syntolkning;japanska [Originalspråk]
Text: tyska;engelska;finska;japanska;svenska

Flera likadana SCAMS

Betyget som visas bredvid titeln är baserat på det genomsnittliga betyget på Netflix, Moviemeter, och IMDB, och är en siffra mellan 0 och 5.

De senaste utgivna via e-postmeddelande?

Få ett e-postmeddelande varje vecka med alla senaste inkomna filmer och serier som Netflix släppt den veckan.

Klicka här för att registrera dig gratis.

El Club
Ett gäng rika ungdomar i Mexiko börjar sälja ecstasy på egen hand och får snart problem med andra knarkhandlare, polisen och sina familjer.
The Stranded
Eleverna på en elitskola blir fast på en ö som ödelagts av en tsunami. De försöker hålla hoppet vid liv, men motarbetas av mystiska krafter.
Earthquake Bird
I 1980-talets Tokyo blir en gåtfull utländsk kvinna misstänkt för att ha mördat sin vän, som försvunnit efter deras triangeldrama med en fotograf.
Gröna ägg och skinka
Raka motsatserna Guy och Sam ger sig ut på en bilresa för att rädda ett utrotningshotat djur. Längs vägen får de uppleva vänskap och en viss utsökt maträtt.
Paradise Beach
Mehdi släpps ur fängelset och planerar att ge igen för gammal ost. Men först måste han återförenas med sitt gäng, som numera bor vid en idyllisk strand i Thailand.