Kanske sökte du efter Movies-Net.com för Netflix USA?

Schindler's List

La lista de Schindler
Film, 1993, 195 minuter, 2.897.650 recensioner
Schindler's List
Oskar Schindler becomes an unlikely humanitarian, spending his entire fortune to help save 1,100 Jews from Auschwitz during World War II.
film Schindler's List hade premiär 1993 och är 195 minuter lång. Recommended for ages 16 and up. Detta film är Dark, Emotional.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Schindler's List på IMDB

Betyg: 9 från 10

In Poland during World War II, Oskar Schindler gradually becomes concerned for his Jewish workforce after witnessing their persecution by the Nazis.

Skådespelare i Schindler's List

Regissör

Ljud och text

Ljud: French;German;English [Original]
Text: Norwegian;English;Swedish;Finnish;German

Flera likadana Schindler's List

Betyget som visas bredvid titeln är baserat på det genomsnittliga betyget på Netflix, Moviemeter, och IMDB, och är en siffra mellan 0 och 5.

De senaste utgivna via e-postmeddelande?

Få ett e-postmeddelande varje vecka med alla senaste inkomna filmer och serier som Netflix släppt den veckan.

Klicka här för att registrera dig gratis.

Desperate Lies
Ett sällsynt fenomen gör att en kvinna blir gravid med tvillingar med två olika pappor, och hon gör allt för att skydda sin familj och sina hemligheter.
Òlòtūré: The Journey
En ung journalist går under täckmantel som sexarbetare i Nigeria för att avslöja den djupgående korruption som möjliggör människohandeln.
The Whirlwind
En vild maktkamp mellan premiärministern och vice premiärministern eskalerar när presidenten utsätts för ett mordförsök.
Supacell
När fem helt vanliga Londonbor plötsligt upptäcker att de har superkrafter måste en av dem se till att de samarbetar för att rädda kvinnan han älskar.
Gangs of Galicia
När en advokat upptäcker att hennes mördade far levt ett dubbelliv söker hon hämnd genom att infiltrera en galicisk drogkartell och närma sig ledaren.