Kanske sökte du efter Movies-Net.com för Netflix USA?

Scoop

Serien, 2023
Scoop
Efter ett chockerande mord på en journalist måste en ansedd kriminalreporter slåss för rättvisa i en härva där polisen, pressen och Mumbais undre värld är inblandade.
serien Scoop är en Netflix Original som hade premiär 2023. National Film Award-vinnaren Hansal Mehta (Shahid) regisserar denna starka serie med Karishma Tanna och Deven Bhojani. Rekommenderas från 13 år. Scoop är tillgänglig på Netflix i Ultra HD/4K-kvalitet förutsatt att du har rätt Netflix-abonnemang. Detta serien är Provokativ, Nervkittlande.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Skådespelare i Scoop

Regissör

Ljud och text

Ljud: engelska;hindi - syntolkning;hindi [originalspråk];tamil;telugu
Text: tyska;engelska (Indien);finska;hindi;norska;svenska;ukrainska

Flera likadana Scoop

De senaste utgivna via e-postmeddelande?

Få ett e-postmeddelande varje vecka med alla senaste inkomna filmer och serier som Netflix släppt den veckan.

Klicka här för att registrera dig gratis.

Desperate Lies
Ett sällsynt fenomen gör att en kvinna blir gravid med tvillingar med två olika pappor, och hon gör allt för att skydda sin familj och sina hemligheter.
Òlòtūré: The Journey
En ung journalist går under täckmantel som sexarbetare i Nigeria för att avslöja den djupgående korruption som möjliggör människohandeln.
The Whirlwind
En vild maktkamp mellan premiärministern och vice premiärministern eskalerar när presidenten utsätts för ett mordförsök.
Supacell
När fem helt vanliga Londonbor plötsligt upptäcker att de har superkrafter måste en av dem se till att de samarbetar för att rädda kvinnan han älskar.
Maharaj
I den här filmen, som bygger på ett verkligt fall från 1800-talet, ifrågasätter en modig journalist en vördad ledares omoraliska beteende.