Kanske sökte du efter Movies-Net.com för Netflix USA?

Scoop

Serien, 2023
Scoop
Efter ett chockerande mord på en journalist måste en ansedd kriminalreporter slåss för rättvisa i en härva där polisen, pressen och Mumbais undre värld är inblandade.
serien Scoop är en Netflix Original som hade premiär 2023. National Film Award-vinnaren Hansal Mehta (Shahid) regisserar denna starka serie med Karishma Tanna och Deven Bhojani. Rekommenderas från 13 år. Scoop är tillgänglig på Netflix i Ultra HD/4K-kvalitet förutsatt att du har rätt Netflix-abonnemang. Detta serien är Provokativ, Nervkittlande.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Skådespelare i Scoop

Regissör

Ljud och text

Ljud: engelska;hindi - syntolkning;hindi [originalspråk];tamil;telugu
Text: tyska;engelska (Indien);finska;hindi;norska;svenska;ukrainska

Flera likadana Scoop

De senaste utgivna via e-postmeddelande?

Få ett e-postmeddelande varje vecka med alla senaste inkomna filmer och serier som Netflix släppt den veckan.

Klicka här för att registrera dig gratis.

Suspect X
När en ensamstående mamma blir indragen i en brottsutredning erbjuds hon hjälp av sin granne – en begåvad mattelärare – samtidigt som en enträgen polis undersöker fallet.
Miseducation
Efter en offentlig förnedring börjar en aspirerande influencer studera vid ett universitet i en småstad där hon försöker återfå sin sociala status.
Tapie
En enträgen och ambitiös man från arbetarklassen blir en av Frankrikes mest kontroversiella offentliga personer i den här filmen som bygger på Bernard Tapies liv.
Dödliga flammor
När en polis mördas och kroppen bränns misstänks två andra poliser för dådet: Offrets flickvän och hennes älskare. Inspirerat av en sann berättelse.
A Time Called You
En sörjande kvinna reser tillbaka i tiden till 1998, där hon träffar en man som är kusligt lik hennes förlorade kärlek.