Kanske sökte du efter Movies-Net.com för Netflix USA?

Screwball

Dokumentärer, 2018, 104 minuter
Screwball
Möt den så kallade läkaren som gick från att sälja anabola steroider och föryngringskurer till att bli kuggen i hjulet för den största skandalen i basebollens historia.
dokumentärer Screwball hade premiär 2018 och är 104 minuter lång. Rekommenderas från 13 år Detta dokumentärer är Skandalös.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Screwball på IMDB

Betyg: 7,2 från 10

Billy Corben's true-crime dramedy investigates the MLB's infamous doping scandal involving a nefarious clinician and his most famous client: the New York Yankees' Alex Rodriguez.

Regissör

Ljud och text

Ljud: engelska [Originalspråk]
Text: tyska;norska;engelska;svenska;finska

Flera likadana Screwball

Betyget som visas bredvid titeln är baserat på det genomsnittliga betyget på Netflix, Moviemeter, och IMDB, och är en siffra mellan 0 och 5.

De senaste utgivna via e-postmeddelande?

Få ett e-postmeddelande varje vecka med alla senaste inkomna filmer och serier som Netflix släppt den veckan.

Klicka här för att registrera dig gratis.

En förlupen kula
När en genial bilmekaniker med ett kriminellt förflutet hotas av ett mordåtal måste han ge sig ut på jakt efter bilen där beviset för hans oskuld finns: en ensam kula.
Läkarna på Lenox Hill
En dokumentärserie om fyra läkare på New Yorks berömda Lenox Hill Hospital som försöker hitta en balans mellan privatlivet och omsorgen om patienterna.
The Last Days of American Crime
Myndigheterna ska snart börja sända en signal som gör slut på allt brottsligt beteende. Men innan dess tänker några bankrånare sätta en sista historisk stöt i verket.
Spelling the Dream: Rättstavningsmästarna
Den här dokumentären följer fyra förhoppningsfulla deltagare och tittar närmare på den indisk-amerikanska gruppens stora framgångar i USA:s största rättstavningstävling.
Filthy Rich: Jeffrey Epsteins uppgång och fall
I den här dokumentärserien kastar offrens berättelser ljus över hur den dömde sexförbrytaren Jeffrey Epstein utnyttjade sin förmögenhet och makt för att begå övergrepp.