Kanske sökte du efter Movies-Net.com för Netflix USA?

Sebastian Maniscalco: Aren't You Embarrassed?

Film, 2014, 62 minuter
Sebastian Maniscalco: Aren't You Embarrassed?
Sebastian Maniscalco återvänder till sin hemstad Chicago för en ståuppföreställning som behandlar ämnen som snabbmat, plåster och flygplatser.
film Sebastian Maniscalco: Aren't You Embarrassed? hade premiär 2014 och är 62 minuter lång. Vägledning av föräldrar föreslås. Vissa scener kan vara olämpliga för barn.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Sebastian Maniscalco: Aren't You Embarrassed? på IMDB

Betyg: 7,5 från 10

Sebastian Maniscalco returns home to Chicago to perform in front of a live sold-out audience in this all-new comedy event. With his inimitable delivery, he burns modern-day society through the lens of his old-world Italian-American upbringing. No topic is off-limits - but perhaps we all should be just a little embarrassed.

Skådespelare

Regissör

Ljud och text

Ljud: engelska
Text: svenska;nederländska;finska;engelska

Flera likadana Sebastian Maniscalco: Aren't You Embarrassed?

Betyget som visas bredvid titeln är baserat på det genomsnittliga betyget på Netflix, Moviemeter, och IMDB, och är en siffra mellan 0 och 5.

De senaste utgivna via e-postmeddelande?

Få ett e-postmeddelande varje vecka med alla senaste inkomna filmer och serier som Netflix släppt den veckan.

Klicka här för att registrera dig gratis.

Adam Devine: Best Time of Our Lives
I det här ståuppspecialen från sin hemstad Omaha tar den energiske komikern Adam Devine upp teman som tafatta tonåringar, kändismöten och sin audition till Pitch Perfect.
Just här just nu
Ägaren till en musikklubb som ska läggas ner bestämmer sig för att hålla en sista urflippad nyårsfest, och bjuder in vänner, fiender och folk som gillar att festa hårt.
Well-Intended Love
En skådespelerska drabbas av leukemi och ingår en pakt med en företagschef – hennes hand för hans benmärg. Men skenäktenskapet kompliceras av känslor och hemligheter.
Murder Mystery
Under en efterlängtad resa till Europa tvingas en New York-polis och hans fru – som är frisör – att lösa ett förbryllande mord på en lyxyacht som tillhör en miljardär.
Savage Raghda
En ensamstående pappa klär ut sig till kvinna för att få en roll i en reklamfilm – allt för att kunna försörja sin son.