Kanske sökte du efter Movies-Net.com för Netflix USA?

See You on Venus

Film, 2023, 95 minuter
See You on Venus
I hopp om att lindra sin hjärtesorg reser tonåringarna Mia och Kyle till Spanien för att leta efter Mias biologiska mamma – och faller för varandra.
film See You on Venus hade premiär 2023 och är 95 minuter lång. Rekommenderas från 13 år. See You on Venus är tillgänglig på Netflix i Ultra HD/4K-kvalitet förutsatt att du har rätt Netflix-abonnemang. Detta film är Sentimental, Fyndig, Bitterljuv.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Skådespelare i See You on Venus

Regissör

Ljud och text

Ljud: tyska;engelska - syntolkning;engelska [originalspråk];franska
Text: danska;tyska;engelska;finska;norska;svenska

Flera likadana See You on Venus

De senaste utgivna via e-postmeddelande?

Få ett e-postmeddelande varje vecka med alla senaste inkomna filmer och serier som Netflix släppt den veckan.

Klicka här för att registrera dig gratis.

The Champion
En hetlevrad fotbollsstjärna har världen för sina fötter när han hamnar i bråk. Han blir bänkad och får en mentor som ska lära honom att möta sina rädslor.
Lobola Man
Den slipade brudprisförhandlaren Ace Ngubeni ställs inför sin svåraste uppgift någonsin när han möter en blyg kund – och inser att pengar inte alltid är det viktigaste.
Vanished into the Night
En pappa som befinner sig mitt i en komplicerad skilsmässa måste acceptera ett farligt uppdrag när hans barn försvinner från deras hus under mystiska omständigheter.
Goyo
En ung museiguide med autism lever ett liv med strikta rutiner och vanor, tills han blir kär i sin kollega och måste hantera nya omvälvande känslor.
A Family Affair
Vad kan vara värre än att jobba som assistent åt en krävande filmstjärna som inte tar dig på allvar? Att upptäcka att han är förälskad i din mamma.