Kanske sökte du efter Movies-Net.com för Netflix USA?

See You on Venus

Film, 2023, 95 minuter
See You on Venus
I hopp om att lindra sin hjärtesorg reser tonåringarna Mia och Kyle till Spanien för att leta efter Mias biologiska mamma – och faller för varandra.
film See You on Venus hade premiär 2023 och är 95 minuter lång. Rekommenderas från 13 år. See You on Venus är tillgänglig på Netflix i Ultra HD/4K-kvalitet förutsatt att du har rätt Netflix-abonnemang. Detta film är Sentimental, Fyndig, Bitterljuv.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Skådespelare i See You on Venus

Regissör

Ljud och text

Ljud: tyska;engelska - syntolkning;engelska [originalspråk];franska
Text: danska;tyska;engelska;finska;norska;svenska

Flera likadana See You on Venus

De senaste utgivna via e-postmeddelande?

Få ett e-postmeddelande varje vecka med alla senaste inkomna filmer och serier som Netflix släppt den veckan.

Klicka här för att registrera dig gratis.

Father Stu
Efter att ha misslyckats med sin karriär som boxare och nästan dött i en trafikolycka finner en man sitt kall som katolsk präst, trots oroande besked om sin hälsa.
Bröllopsspelet
Alex och Eva tänker gifta sig på platsen där de träffades för första gången, men en rad dråpliga missförstånd och snedsteg sinkar deras bröllopsplaner.
Last Call for Istanbul
Efter ett slumpartat möte på flygplatsen får två gifta personer uppleva en oförglömlig natt full av spänning, åtrå och frestelser i New York.
Elena vet
Samtidigt som hennes parkinson förvärras gör en kvinna allt för att hitta de som bär ansvaret för hennes dotters plötsliga död.
Doi Boy
En flykting skapar en ny identitet som sexarbetare i Thailand och blir indragen i ett farligt spel för att säkra en bättre framtid.