Kanske sökte du efter Movies-Net.com för Netflix USA?

Selection Day

Serien, 2018
Selection Day
Två talangfulla cricketspelare försöker göra sig fria från sin dominante pappa och besegra systemet, så att de kan hitta sig själva och förverkliga sina egna drömmar.
serien Selection Day är en Netflix Original som hade premiär 2018. Rekommenderas från 13 år Selection Day är tillgänglig på Netflix i Ultra HD/4K-kvalitet förutsatt att du har rätt Netflix-abonnemang. Detta serien är Intim, Osentimental, Känslosam.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Selection Day på IMDB

Betyg: 7,2 från 10

Selection Day is a TV series starring Yash Dholye, Subrat Dutta, and Mahesh Manjrekar. Story of an Indian boy's love of cricket in Mumbai, and his discovery that the game isn't as pure as he thought.

Skådespelare i Selection Day

Ljud och text

Ljud: hindi - Syntolkning;engelska;hindi [Originalspråk]
Text: finska;svenska;norska;engelska;tyska

Flera likadana Selection Day

Betyget som visas bredvid titeln är baserat på det genomsnittliga betyget på Netflix, Moviemeter, och IMDB, och är en siffra mellan 0 och 5.

De senaste utgivna via e-postmeddelande?

Få ett e-postmeddelande varje vecka med alla senaste inkomna filmer och serier som Netflix släppt den veckan.

Klicka här för att registrera dig gratis.

Antoine Griezmann: En legend blir till
Antoine Griezmann må vara kort i rocken, men med hjärta och beslutsamhet lyckades han ändå bli en av världens bästa fotbollsspelare – och dessutom världsmästare.
Stay Tuned!
Hon är den mest osannolika reportern du kan föreställa dig, och hennes excentriska beteende håller alla på alerten.
My Husband Won't Fit
Kumiko och Kenichi träffades under studietiden och är lyckligt gifta – men ett ovanligt problem hotar att förstöra förhållandet.
Amy Schumer Growing
Amy Schumer lättar hjärtat om äktenskaplig lycka, personlig utveckling, bebisverkstad och sin mammas dåliga råd i en komedispecial som är lika fräck som den är uppriktig.
Alexis Viera – Berättelsen om en överlevare
Den uruguayanske fotbollsstjärnan Alexis Viera tvingas hitta en ny mening med livet när han blir skjuten under ett rån i Colombia och förlorar känseln i sina ben.