Kanske sökte du efter Movies-Net.com för Netflix USA?

Self Made: Inspired by the Life of Madam C.J. Walker

Serien, 2020
Self Made: Inspired by the Life of Madam C.J. Walker
Den sanna historien om en fattig afroamerikansk kvinna som grundade ett hårvårdsimperium och blev den första kvinnliga miljonären som skapade sin egen förmögenhet.
serien Self Made: Inspired by the Life of Madam C.J. Walker är en Netflix Original som hade premiär 2020. Oscarsbelönade Octavia Spencer gör resan från fattig till rik i huvudrollen. Med Blair Underwood och Tiffany Haddish. Rekommenderas från 13 år. Self Made: Inspired by the Life of Madam C.J. Walker är tillgänglig på Netflix i Ultra HD/4K-kvalitet förutsatt att du har rätt Netflix-abonnemang. Detta serien är Feel-good, Inspirerande, Känslosam.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Self Made: Inspired by the Life of Madam C.J. Walker på IMDB

The inspiring story of trailblazing African American entrepreneur Madam C.J. Walker who built a haircare empire that made her America's first female self-made millionaire.

Skådespelare i Self Made: Inspired by the Life of Madam C.J. Walker

Ljud och text

Ljud: tyska;engelska - Syntolkning;engelska [Originalspråk];franska
Text: tyska;engelska;finska;norska;svenska

Flera likadana Self Made: Inspired by the Life of Madam C.J. Walker

De senaste utgivna via e-postmeddelande?

Få ett e-postmeddelande varje vecka med alla senaste inkomna filmer och serier som Netflix släppt den veckan.

Klicka här för att registrera dig gratis.

A Model Family
Efter att omedvetet ha stulit pengar från en kartell upptäcker en barskrapad professor att det enda sättet att rädda sin splittrade familj är att arbeta som drogkurir.
Instant Dream Home
En grupp inredare och hantverkare tar stora risker när de planerar att totalrenovera olika familjers hem från golv till tak på bara tolv timmar.
I Just Killed My Dad
Anthony Templet nekade aldrig till att ha skjutit sin pappa. Men varför han gjorde det är en fråga utan ett enkelt svar och med konsekvenser för mer än bara en familj.
The Sandman
Efter många års fångenskap ger sig drömkungen Morpheus ut på en resa genom olika världar för att ta tillbaka det som stulits från honom och återupprätta sin makt.
Trainwreck: Woodstock '99
Woodstock 1969 handlade om kärlek och musik, men 1999 års upplaga präglades istället av ilska, upplopp och skador. Hur kunde det gå så fel?