Kanske sökte du efter Movies-Net.com för Netflix USA?

Self Made: Inspired by the Life of Madam C.J. Walker

Serien, 2020
Self Made: Inspired by the Life of Madam C.J. Walker
Den sanna historien om en fattig afroamerikansk kvinna som grundade ett hårvårdsimperium och blev den första kvinnliga miljonären som skapade sin egen förmögenhet.
serien Self Made: Inspired by the Life of Madam C.J. Walker är en Netflix Original som hade premiär 2020. Rekommenderas från 13 år Self Made: Inspired by the Life of Madam C.J. Walker är tillgänglig på Netflix i Ultra HD/4K-kvalitet förutsatt att du har rätt Netflix-abonnemang. Detta serien är Feel-good, Inspirerande, Känslosam.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Self Made: Inspired by the Life of Madam C.J. Walker på IMDB

The inspiring story of trailblazing African American entrepreneur Madam C.J. Walker who built a haircare empire that made her America's first female self-made millionaire.

Skådespelare i Self Made: Inspired by the Life of Madam C.J. Walker

Ljud och text

Ljud: tyska;engelska - Syntolkning;engelska [Originalspråk];franska
Text: tyska;engelska;finska;norska;svenska

Flera likadana Self Made: Inspired by the Life of Madam C.J. Walker

De senaste utgivna via e-postmeddelande?

Få ett e-postmeddelande varje vecka med alla senaste inkomna filmer och serier som Netflix släppt den veckan.

Klicka här för att registrera dig gratis.

Summer Heat
Några unga vuxna som jobbar på en paradisliknande semesterö upplever en oförglömlig sommar när de upptäcker kärleken, verklig vänskap och förödande hemligheter.
The Puppet Master: Jakten på en mästerbedragare
I den här obehagliga dokumentärserien manipulerar en elak bedragare sina offer genom att låtsas vara en brittisk agent, och lämnar bara spillror efter sig.
Crazy, Lovely, Cool
Några omvälvande avslöjanden på en blogg om livet på campus får allvarliga konsekvenser för en grupp karismatiska studenter.
Archive 81
En arkivarie som jobbar med att återställa skadade videofilmer sugs in i ett mystiskt kaos som involverar en försvunnen regissör och en satanisk kult.
The Journalist
En respekterad och envis journalist försöker gräva fram sanningen om en stor korruptionsskandal, men stöter på motstånd från mäktiga fiender.