Kanske sökte du efter Movies-Net.com för Netflix USA?

Selling Sunset

Serien, 2019
Selling Sunset
Toppmäklarna på The Oppenheim Group säljer lyxfastigheter till välbärgade köpare i Los Angeles. När de får en ny kollega blir det dramatiskt värre.
serien Selling Sunset är en Netflix Original som hade premiär 2019. Selling Sunset är tillgänglig på Netflix i Ultra HD/4K-kvalitet förutsatt att du har rätt Netflix-abonnemang.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Selling Sunset på IMDB

Betyg: 4,2 från 10

The elite real estate brokers at The Oppenheim Group sell the luxe life to affluent buyers in LA. The drama ramps up when a new agent joins the team.

Ljud och text

Ljud: engelska - Syntolkning;franska;engelska [Originalspråk];tyska
Text: finska;svenska;engelska;tyska;norska

Flera likadana Selling Sunset

Betyget som visas bredvid titeln är baserat på det genomsnittliga betyget på Netflix, Moviemeter, och IMDB, och är en siffra mellan 0 och 5.

De senaste utgivna via e-postmeddelande?

Få ett e-postmeddelande varje vecka med alla senaste inkomna filmer och serier som Netflix släppt den veckan.

Klicka här för att registrera dig gratis.

The Resident
En läkarstudent lär sig tuffa läxor om livet på sjukhuset och får utstå en intensiv utbildning på arbetsplatsen under överinseende av en genial praktikant.
Awake: The Million Dollar Game
Deltagarna tvingas hålla sig vakna i ett helt dygn samtidigt som de tar sig an udda utmaningar och till synes enkla uppgifter för att ha chans att vinna 1 miljon dollar.
Trinkets
En sörjande tonåring får oväntat chansen att lära känna två klasskompisar på sin nya skola när de alla hamnar i samma samtalsgrupp för snattare.
RuPaul's Drag Race Holi-Slay Spectacular
Latrice Royale, Shangela, Kim Chi och andra publikfavoriter tävlar om titeln som drag-juldrottning i den här specialen. Ibland får man precis vad man önskar sig!
Tales of the City
Mary Ann Singleton återvänder till San Francisco efter många år och återförenas med sina gamla bekanta på 28 Barbary Lane.