Kanske sökte du efter Movies-Net.com för Netflix USA?

Selling Sunset

Serien, 2019
Selling Sunset
Toppmäklarna på The Oppenheim Group säljer lyxfastigheter till välbärgade köpare i Los Angeles. När de får en ny kollega blir det dramatiskt värre.
serien Selling Sunset är en Netflix Original som hade premiär 2019. Selling Sunset är tillgänglig på Netflix i Ultra HD/4K-kvalitet förutsatt att du har rätt Netflix-abonnemang.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Selling Sunset på IMDB

Betyg: 4,2 från 10

The elite real estate brokers at The Oppenheim Group sell the luxe life to affluent buyers in LA. The drama ramps up when a new agent joins the team.

Ljud och text

Ljud: engelska - Syntolkning;franska;engelska [Originalspråk];tyska
Text: finska;svenska;engelska;tyska;norska

Flera likadana Selling Sunset

Betyget som visas bredvid titeln är baserat på det genomsnittliga betyget på Netflix, Moviemeter, och IMDB, och är en siffra mellan 0 och 5.

De senaste utgivna via e-postmeddelande?

Få ett e-postmeddelande varje vecka med alla senaste inkomna filmer och serier som Netflix släppt den veckan.

Klicka här för att registrera dig gratis.

The Creative Brain
Hjärnforskaren David Eagleman tittar närmare på olika uppfinnares kreativa tankeverksamhet, och utforskar otroliga och riskabla sätt att uppmuntra kreativitet.
Special
En ung homosexuell man med cerebral pares slår sig fri från sin isolerade tillvaro för att äntligen få leva det liv han drömmer om.
Huge in France
Den franske komedistjärnan Gad Elmaleh flyttar till Los Angeles för att återuppta kontakten med sin son, och upptäcker snabbt att hans kändisskap inte hjälper honom där.
Black Summer
En zombieapokalyps rasar, och några främlingar slår sig samman för att hitta den styrka de behöver för att överleva och ta sig tillbaka till sina familjer.
Our Planet
Upplev vår planets naturliga skönhet och utforska hur klimatförändringar påverkar alla levande varelser i den här enormt ambitiösa dokumentären.