Kanske sökte du efter Movies-Net.com för Netflix USA?

Set It Up

Film, 2018, 105 minuter
Set It Up
Två stressade assistenter behöver en andningspaus och bestämmer sig för att försöka lura sina arbetsnarkomaner till chefer att falla för varandra.
film Set It Up är en Netflix Original som hade premiär 2018 och är 105 minuter lång. Geschikt voor kijkers van 12 jaar en ouder.Set It Up är tillgänglig på Netflix i Ultra HD/4K-kvalitet förutsatt att du har rätt Netflix-abonnemang. Detta film är Annorlunda, Romantisk, Fyndig.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Set It Up på IMDB

Two young assistants in New York City realize they can make their lives easier by setting up their workaholics bosses to date. While trying to perpetuate this romantic ruse between their nightmare bosses, the assistants realize they might be right for each other.

Trailer

Skådespelare i Set It Up

Regissör

Ljud och text

Ljud: europeisk spanska;franska;turkiska;tyska;engelska [Originalspråk];engelska - Syntolkning
Text: engelska;nederländska;svenska;tyska;franska

Flera likadana Set It Up

Betyget som visas bredvid titeln är baserat på det genomsnittliga betyget på Netflix, Moviemeter, och IMDB, och är en siffra mellan 0 och 5.

De senaste utgivna via e-postmeddelande?

Få ett e-postmeddelande varje vecka med alla senaste inkomna filmer och serier som Netflix släppt den veckan.

Klicka här för att registrera dig gratis.

Missed Connections
Efter ett oförglömligt möte tar en hopplös romantiker hjälp av en app för att leta upp en man hon precis träffat. Men är han verkligen det hon söker?
A Beautiful Life
En ung fiskare med en dold talang blir upptäckt av en musikproducent. Nu måste han bestämma sig för om han vågar satsa – och släppa in kärleken.
¡Que viva México!
Efter att hans morfar dött tar Pancho med fru och barn till sin hemstad där arvet får släktingarna att bli som tokiga.
Hannah Gadsby: Something Special
Ett panikartat frieri. En originell bröllopstårta. Ett ödesdigert möte med en kanin. Hannah Gadsby berättar om både kärlek och äktenskap i denna komedispecial.
Kiss, Kiss!
En oförbätterlig kvinnotjusare som tror att han kan charma vem som helst ställer in siktet på en hårdnackad kvinna som råkar vara förlovad med sonen till en politiker.